Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lente
  • Lush
  • pasen
Een MissLipgloss artikel

Lush pasen/lente 2012

Als er een doosje met Lush spullen binnenkomt, ruikt het bij mij in huis dagenlang lekker zoet naar zeep. Ik sleep de producten mee de badkamer in, naar het aanrecht, naar de vensterbank om foto’s te maken, op mijn bureau om er nog eens aan te snuffelen… En zo ook met de lente- en pasenproducten van Lush. Hmmmm…

Met elk seizoen en feestdag heeft Lush wel weer speciale producten. Hun kerstcollecties zijn altijd helemaal te gek en ook met Pasen pakken ze uit, al is het wel met een iets kleinere collectie. De voorjaarslijn bestaat uit allerlei Bubble Bars op een stokje, die je zes keer kan hergebruiken.

Links zie je The Washing Up Fairy, en dat is niet zomaar een Bubble Bar, maar eentje om de afwas mee te doen! Dag saaie flessen Dubro en andere agressieve afwasmiddelen die funest zijn voor je handen en nagels (ik draag áltijd charmante roze plastic handschoenen om die reden), hallo Washing Up Fairy! Ze zit vol met allerlei verzorgende oliën maar reinigt je bordjes en kopjes ook heel goed. Maar hoe gebruik je nou zoiets? Nou, je vult je wasbak met heet water, roer er dan met de Fairy doorheen tot je genoeg schuim hebt, en dan afwassen maar! Naast dat het hartstikke goed werkt, ruikt het goddelijk zoet – volgens mij naar Snow Fairy? – en drogen mijn handen niet zo verschrikkelijk uit. En even eerlijk, hoe leuk is het om je afwas te doen met een elfje? Ho, zei ik net ‘afwas’ en ‘leuk’ in één zin? Ja! Kost trouwens €6,95 per stuk, is veganistisch en je kan hem meerdere keren gebruiken.

Daarnaast zie je drie bloemetjes op stokjes, dit zijn Bubble Bars die je ongeveer zes keer in bad kan gebruiken. Ik heb geen bad, dus ik heb ze in voetenbadjes geprobeerd en ze bruisen geweldig! En niet geheel onbelangrijk, mijn voeten kwamen er superzacht en heerlijk ruikend weer uit. Tulpen Uit Amsterdam is mijn favoriet qua geur. Deze ruikt heel warm, met een vleugje chocola, tonkaboon, cacao, bergamot en sinaasappel.
De vlinder heet Madame Butterfly en die ruikt naar rozen! Niet mijn favoriet, ik houd niet zo van rozengeur. Het groene bloemetje ruikt lekker fris citrus-achtig (sinaasappel en limoen) en een beetje naar jeneverbessen. Ah, dat stond bij de omschrijving, ik ruik het zelf niet heel erg terug.

Deze Bubble Bars kosten €8,95 per stuk en je kan ze sowieso zes keer gebruiken, misschien wel vaker. Je roert er gewoon mee door je volgelopen bad tot het lekker bubbelig is, en dan leg je hem weg om te drogen. Fijn, want eerder kon je Lush Bubble Bars maar één keer gebruiken, en dan is een baddermoment wel heel erg duur.

Ook nieuw is de Putty For Your Hands handreiniger (€9,95 per 100g). Het is een reiniger, maar geen zeep, en dus zit er ook geen SLS of andere harde reinigers in. Joepie! Wat er wel in zit? Shea boter, korenbloem, talk en antiseptische olien, die ook worden gebruik in de Fresh Farmacy gezichtsreiniger. Het is dus een superzachte reiniging, en meteen een verzorging voor superzachte handen. Het ruikt fris en kruidig, is zuinig in gebruik, maar brokkelt wel snel, wat hem een beetje lastig te gebruiken maakt.

Pasen! Ja, dat is al bijna! De Paascollectie van Lush bestaat uit een wortel en eieren. Cute! Deze wortel is eigenlijk een Bubble Bar, die je ook kan hergebruiken. Hij ruikt subtiel zoet naar fruitige oliën zoals bergamot, buchu en citroen. Deze vind ik zo leuk! Kost €8,95.

Hap?!

Paaseieren horen natuurlijk bij Pasen. Dit is een Bath Ballistic, dus een bruisbal, om één keer te gebruiken. Kost €5,50, ruikt mierzoet, ziet er ook mierzoet uit, en maakt je bad lekker roze, schuimend en verzorgend.

De Paas- en lenteproducten van Lush zijn nu in hun online winkel te koop, en vanaf 19 maart in alle filialen! Heb jij al iets op je verlanglijstje? Je moet als je in de buurt bent sowieso even gaan snuffelen, want het ruikt allemaal zó lekker…

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.