Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipbalm
  • lippenbalsem
  • Lush
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

LUSH None Of Your Beeswax

LUSH heeft voor dit najaar weer een aantal nieuwe producten, waaronder de None Of Your Beeswax lippenbalsem!

Op LUSH.nl:

Voor alle veganisten hadden we vorig jaar een speciaal kerstproduct, een veganistische lippenbalsem. Maar ja, die is inmiddels wel op…
De Engelse winkelmanagers hebben begin dit jaar tijdens een speciale dag een aantal producten mogen bedenken en maken. Eén van de briljante bedenksels was deze lippenbalsem (we vermoeden dat er flink wat veganisten in dit team zaten!). Deze balsem heeft in plaats van bijenwas een basis van Japan Wax (van een besje gemaakt, geen dierenleed!), verzachtende murumuruboter, extra virgin kokosolie, lemon infusion en vanille absolute.

Ik ben sowieso al dol op de lippenbalsems van LUSH. Ze zijn vrij basic eigenlijk. Ze geven geen glans, geen kleur, geen extreme vettigheid. Het is gewoon een heerlijk voedende, onzichtbare lippenbalsem. En naast al mijn gekleurde en glanzende balsems is dat ook wel een keer een verademing. Plus heerlijk onder lipgloss of als moisturizer voor mijn MAC Lip Erase.

Ik verwachte een soort mega honing-geur bij deze lippenbalsem, maar I should’ve known better. LUSH komt niet vaak met sterke geuren, behalve dan in de zepen en shampoos. Bodybutters en lippenbalsems zijn altijd vrij neutraal. Maar dat neemt niet weg dat ze niet heerlijk zijn! Deze nieuwe lippenbalsem ruikt naar een mengsel van honing, vanille en nog iets zoets. Ah, dat zal de lemon infusion zijn!

Naast de heerlijke geur en de fijne voedende werking is deze balsem dus veganistisch en zit ‘ie in een leuk metalen potje. Een blikje van tien gram kost €7,45. Verkrijgbaar in de LUSH winkels en in de online store.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.