Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Lush Kerst: Santa Baby Lip Tint & Santa’s Lip Scrub

P1200781Ik ben gek op lipproducten en smeer me zeker in de winter suf met lippenbalsems en lipscrubs. In de kerstcollectie van Lush vind je Santa Baby Lip Tint – een verzorgende lipstick – en Santa’s Lip Scrub. Ho ho ho, wat een heerlijke producten zijn dit!

P1200782

Santa’s Lip Scrub kost €9,50 voor een potje van 25 gram. Niet heel goedkoop voor een lipscrub, zeker als je je bedenkt dat ‘ie vooral bestaat uit suiker en een aantal verzorgende oliën. Maar ik ben niet een heel fervent DIY-er, dus ik koop graag een potje lipscrub.

Dit is wat Lush er zelf over zegt:

Dit is de perfecte lipscrub voor kerstengeltjes! Maar natuurlijk is deze heerlijke voor iedereen die van zachte, mooie lippen houdt! Santa’s Lip Scrub heeft de smaak van cola snoepjes, lekker!

De suiker verwijdert op een zachte manier droge velletjes, zodat ze prachtig glad worden. Hierna gebruik je natuurlijk de limited edition Santa Baby Lip Tint, voor prachtige rode lippen.

 

P1200783

Het is gemakkelijk in gebruik: je verdeelt het gewoon over je lippen en daarna spoel je het af. In principe is het niet erg als je deze lipscrub in je mond krijgt, maar ik vind hem niet zo lekker smaken. Volgens Lush smaakt het naar cola, maar ik vind het mega chemisch smaken, meer naar parfum dan naar een echte smaak. En ik ben dol op cola…

P1200784

De bestanddelen van de lipscrub. Suiker en allerlei soorten verzorgende olie. Kleurstoffen, smaakstoffen…

P1200788

Wauw, de lipscrub is felrood! En het potje zit tot het randje vol.

Oké, niet schrikken, mijn lippen waren er slecht aan toe. Juist goed, op die manier kon ik de lipscrub goed testen!

P1200794

Horror… Lippenbalsem kon hier niet tegenop!

P1200795

Scrubben maar! Dit voelt lekker aan. Vrij zacht, maar toch effectief. Daarna afspoelen en afdeppen met een washandje of tissue…

P1200798

Zo! Wat een verschil. En hier draag ik niet eens lippenbalsem. Wat houd ik toch van lipscrub!

P1200799

Ik kon weer lachen!

P1200789

Ook een limited edition, de Santa Baby Lip Tint. Kost €9,50 voor 8 gram.

Maak je mooi voor Santa, Baby! Breng deze verzorgende balsem met schitterende rode kleur aan op je lippen en ga in de buurt van je liefje staan. Daar staat hij, bij die mistletoe!

Rood is een echte kerstkleur, het staat prachtig bij feestelijke kleding! In Santa Baby zit verzorgende fair trade sheabboter, hij heeft een lekker cola-smaakje.

Gebruik eerst Santa’s Lip Scrub om losse velletjes op een zachte manier te verwijderen.

Santa Baby is eigenlijk een lipstick, maar dan een heel verzorgende. En hij zit in een potje!

P1200790

De bestanddelen. Wow, lange lijst! De basis is shea boter, enorm verzorgend. Verder zitten er erg veel verzorgende dingen in, heerlijk!

P1200802

Woa, rood! Je ziet meteen dat je niet met zomaar een lippenbalsem te maken hebt. Het is best lastig om met je vinger de Lip Tint nauwkeurig op je lippen aan te brengen, maar toch heb ik het gedaan en het is enigszins gelukt. Een kwastje zou beter werken, maar met je vingers is wel zo handig voor onderweg.

P1200803

BAM! Dat is pas mega fel in your face kerst rood. Het is niet wat je verwacht bij een balsem, het is een vrij matte rode tint die wel heel erg prettig aanvoelt, maar niet vettig.

P1200807

Ik vind dit echt een cool product. Mega verzorgend en het ziet er gewoon uit als een lipstick. Een felle, ook. En dit blijft echt lang zitten, een maaltijd overleeft de Lip Tint prima en het blijft erg comfortabel aanvoelen. Wat een topspul!

P1200808

Ik ben echt blij met de lipproducten van de Lush Kerstcollectie, vooral de Lip Tint vind ik te gek en die ga ik zeker nog vaak dragen. Nog nooit zo’n verzorgende én natuurlijke lipstick gezien.

De Lush kerstproducten zijn in alle Lush filialen te koop en in hun online shop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.