Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • scrub
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Lush Buffy

Lush Buffy
Prijs: €8,65
Inhoud: 70 gram
Te koop bij Lush winkels en de online Lush shop

Uiterlijk
Soort verpakking: Geen verpakking, Lush Buffy komt in een plastic zakje.
Soort product: Een scrub in vaste vorm!
Wat belooft het:

De bilpartij blijft toch altijd een wat moeilijk deel voor veel vrouwen. We kennen ook bijna niemand die zonder enig probleem de kadetten van de eerste zonnestralen laat genieten tijdens hun eerste dagje strand. Gebruik onze Buffy en dat is verleden tijd. De scrub van rijst, amandelen en bonen verwijdert alle dode huidcellen en geeft je huid een gezonde kleur. De voedende cacaoboter en sheaboter zorgen dat je zitvlak in topconditie is. Zacht en glanzende billen verdienen die bikini!

Ingrediënten: Cocoa Butter (Theobroma cacao), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Ground Rice (Oryza sativa), Ground Almonds (Prunus dulcis), Ground Aduki Beans (Phaseolus), Perfume, Lavender Oil (Lavandula hybrida), Lemon Oil (Citrus limonum).


Inhoud: 70 gram (lijkt weinig, maar je kan er ontzettend lang mee doen)

Cijfer verpakking: 8 (het opbergen vind ik een beetje lastig, ik heb hem gewoon altijd in de douchecabine staan omdat ik hem regelmatig gebruik, maar omdat er geen verpakking omheen zit wordt ‘ie steeds nat en een beetje broos. In het zakje laten is ook geen optie, dat wordt ook een plakzooi. Lush verkoopt speciale tins voor dit soort producten, dus het is wel een aanrader om die erbij te kopen! Hij kost €3,70 maar je krijgt hem gratis bij aankoop van twee butters, en dus ook bij Buffy)

Let’s test it!
Geur: Hmmm, amandel! Niet heel erg aanwezig (lees: niet dat je aan klap voor je kop krijgt onder de douche van de sterke amandelgeur), maar een subtiele amandelgeur. Perfect! (10/10)
Substantie: Dit is dus een blok scrub, in plaats van vloeibare scrub in een fles. Heel praktisch én zuinig, want als je vloeibare scrub gebruikt, pak je vaak teveel. Hiermee kan je niet teveel gebruiken en dus doe je er langer mee! (10/10)
Gevoel op de huid: De scrub is best wel grof, dus je moet een beetje voorzichtig doen met scrubben. Je maakt zachte ronddraaiende bewegingen op je huid (en ik gebruik hem gewoon als scrubb all over) en het werkt super! (9/10)
Gevoel na het scrubben: Als ik me heb afgedroogd is m’n huid superzacht. Maar anders dan wanneer ik een vloeibare scrub gebruik: dan moet ik hoe dan ook een bodymilk of -butter gebruiken omdat m’n huid dan altijd nogal droog is. Buffy is anders. Buffy laat een olie-achtig laagje op de huid achter waardoor ‘ie superzacht is! En dit gevoel is niet na een uur weg, maar blijft de hele dag. Een verzorgende milk, lotion of butter is na het douchen of badderen eigelijk niet meer nodig. I love this! (10/10)
Bijzonder: Dit product is handgemaakt, helemaal natuurlijk, dierproefvrij, biologisch en geschikt voor veganisten. (10/10)

Samengevat: Yay, ik hou echt van Buffy! Ik heb mezelf ontwikkeld tot een echte Lush-fan. Dat gaat me geld kosten…

Cijfer: 9,5


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.