Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • love happens
  • prijsvraag
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Love Happens DVD prijsvraag

Een van de films die ik nog graag wil zien is Love Happens, een romantische komedie met Jennifer Aniston en Aaron Eckhart. Het verhaal gaat over Eloise die maar weinig geluk heeft in de liefde. Burke is weduwnaar en stort zich na het overlijden van zijn vrouw op het schrijven van zelfhulpboeken. Tijdens een promotietour loopt hij Eloise tegen het lijf…

Nu mag ik tien dvd’s weggeven! Het enige wat je moet doen is deze vraag beantwoorden bij de reacties (zorg dat je e-mail adres in het vakje staat!):

Welke slogan gebruik Aaron Eckhart in Love Happens tijdens zijn speech?

a. A-Okay
b. B-Okay
c. C-Okay

Ik kies tien winnaressen uit de goede antwoorden. Succes!

Psssst… je kan het antwoord vinden in de trailer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.