Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nars
  • website
Een MissLipgloss artikel

Love: de nieuwe NARS website

Oh, wat word ik toch blij van cosmeticamerken die mooie websites maken met mooie inhoud! Ik vertelde een paar weken geleden over de mooie Chanel Confidential website, en nu ben ik helemaal weg van de nieuwe NARS site. NARS heeft het heel goed begrepen: wij houden van make-up. En wij houden er van om naar mooie plaatjes van make-up te kijken, en om how-to’s te zien, en om geinspireerd te worden. Veel meer dan alleen kijken naar de producten. Het is bijna net zo leuk als in een NARS winkel staan (en ik kan het weten, want ik ben in de enige NARS winkel ter wereld geweest in New York!). En oh ja, de webshop verzendt naar Nederland! Kijk je mee?

Wat ik erg leuk vind is dat de website erg inspirerend is. Er staan práchtige foto’s op van de producten, maar ook foto’s van looks (en uitleg! Net als in het Make Up Your Mind boek) en geweldig mooie quotes van Francois Nars. Het is heerlijk om gewoon even rond te kijken en te genieten van al dat moois. En als je wilt, kan je natuurlijk iets bestellen! Verzendkosten naar Nederland zijn €7,50, dus dat valt nog wel mee.

Ik wil alles hebben 🙂 Vooral die lipgloss en nagellak zien er práchtig uit.

Geweldige look, ik ben gek op dat felle blauw en de lippen. Misschien maar eens namaken, deze look!


Duidelijke how-to’s! Handig en leuk. Alleen jammer dat niet bij elke look een duidelijke grote foto zit.


Een collage met inspirerende foto’s

 

 

Waren dat geen prachtige foto’s? Ik vind ze geweldig, echt iets wat NARS (heel veel) punten meer geeft dan ieder ander merk. Ze voegen echt wat toe en geven de klant (en dat zijn wij!) wat extra’s, een soort ‘experience’ terwijl we niet in een fysieke winkel zijn. Dat doen ze echt super goed! Wat er nog bij zou kunnen: goede, duidelijke filmpjes. Maar ik voorspel dat het niet lang meer duurt voordat ook die er bij staan!

Klik hier om naar de site te gaan. Ik heb er nog niet besteld, maar dat gaat denk ik snel gebeuren… Wat vind jij van de nieuwe NARS site?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.