Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chloé
  • eau florale
  • geur
  • love
Een MissLipgloss artikel

Love, Chloé eau Florale

Volgens mij hoef ik je niet meer te vertellen hoe verliefd ik ben op Love, Chloé. Ik gebruik hem nu bijna een jaar en vind hem zó heerlijk dat ik hem het liefst tien keer per dag op doe. Voor deze zomer is er een nieuwe versie van Love, Chloé uitgekomen! Yay! Ze heet ‘Love, Chloé eau Florale’ en is wat bloemiger en frisser dan de originele versie.

Deze blogpost is meteen een ode aan de oorspronkelijke geur. Love, Chloé. Je kan hier mijn hele blogpost er over lezen. Mijn nogal super enthousiaste blogpost, haha! Toen ik hem net had prees ik de geur de hemel in en nu bijna een jaar later (en al ver op weg met mijn tweede fles) doe ik dat nog steeds. Zo niet, nog meer. De geur is heel poederig en warm. Niet zwaar of opvallend, maar juist heel chic en ingetogen. Wat ik er precies zo lekker aan vind, kan ik maar moeilijk uitleggen. Het is echt een ‘Cynthia-geur’ die voor de volle honderd procent bij mij past. Zie je dat mini flesje op de foto? Die neem ik vaak mee in mijn tas, of als ik een paar nachtjes weg ga. Ik weet niet meer zo goed waar ik hem kocht, volgens mij een keer bij de Etos…

Een leuk detail is dat Love, Chloé me ontzettend aan Amsterdam doet denken. Ik kocht hem toen ik net mijn kamer in Amsterdam had, toen ik daar een half jaartje woonde. De enige geur die ik daar had, was Love, dus ik droeg hem elke dag. Het was een ontzettend leuke tijd waar ik heel goede herinneringen aan heb, en elke keer wanneer ik Love, Chloé ruik, denk ik weer aan mijn kamertje daar, en hoe ik vanaf daar van hot naar her sjeesde met de tram en op mijn geleende fietsje, en de gezellige avonden met vriendinnen die langskwamen. Wat was het fijn en leuk, en wat heerlijk dat ik daar nu elke dag aan herinnerd word door deze geur!

Maar goed, er is dus een nieuwe versie van Love, Chloé, namelijk de Eau Florale! Het doosje is bijna hetzelfde als de gewone geur. Strak, chic en een beetje romantisch. Prachtig. Zo simpel!

De fles is qua vorm hetzelfde, maar heeft niet het gouden detail aan de onderkant. Hij is nog simpeler geworden, ik vind het mooi! Wel heeft deze ook een schattig kettinkje aan het dopje hangen. Oftewel: nooit meer het dopje van je parfum kwijtraken!

En hoe is de geur? Die. Is. Goddelijk. Bijna lekkerder dan de gewone versie. Wat vind ik hem heerlijk! Ik kan het echt niet vaak genoeg zeggen hoe perfect deze Eau Florale is. Ik was bang voor een heel lichte, frisse editie, maar gelukkig is dat niet zo. Ik vind hem juist wat spannender geworden. Niet zwaarder, maar wel wat pittiger en een tikje zoeter. In de top en het hart is de geur verrijkt met matébladeren, voor meer frisheid. Ook zit er een akkoord van lathyrus – een bloem – in verwerkt. Na de top en het hart ruik je de gewone Love, Chloé geur. Heerlijk poederig en warm.

Love, Chloé eau Florale lijkt natuurlijk heel erg op de originele Love, Chloé geur maar is simpelweg ‘verrijkt’ met een aantal extra bestanddelen om hem geschikter voor de zomer te maken. Geweldig, want nu kan ik mijn favoriete geur afwisselen met de geweldige andere versie van mijn favoriete geur! Woohoo!

Als je de gewone Love, Chloé lekker vindt, dan weet ik zeker dat je de Eau Florale minstens zo goed kan waarderen. De moeite waard om even aan te snuffelen in de winkel, dus! Of om gewoon een gokje te wagen en hem online te bestellen.

Love, Chloé eau Florale is nu te koop bij alle parfumerieën en kost €46 voor 30ml, €64 voor 50ml en €82 voor 75ml.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.