Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Love, Chloé actie inzendingen + winnaressen

Jeetje meiden, wat hebben jullie me verrast met de inzendingen voor de Love, Chloé actie. Met een brok in mijn keel heb ik alles bekeken. De opdracht was ‘Maak iets waarin je je liefde voor MissLipgloss.nl laat zien. Het thema is ‘love’! Wat je maakt, is aan jou.’ Er zijn geweldig leuke, mooie en knappe dingen binnen gekomen en ik laat vandaag mijn favorieten plus de vijf winnaressen zien!

 

Er waren echt héél veel inzendingen. Hieronder mijn favorieten en helemaal onderaan deze blogpost vind je de vijf winnaressen…

 photo Anna_zps2fb03ea6.jpg

Een geweldig leuke ‘poster’ van Anna

Malaika maakte deze tekening met mijn favoriete producten. En mijn tattoo!

Anne laat zien dat ze de hele dag door MissLipgloss bezoekt. Zo leuk!

 photo Cynthia2_zpsa900b483.jpg

Cynthia maakte een slotje speciaal voor Chloé en Miss Lipgloss en hing deze aan het heb bij de Pont des Arts in Parijs… Awwww… Zo romantisch!

Dita heb ik al een keer ontmoet en ze laat in deze collage zien hoeveel ze van MissLipgloss.nl houdt.

 photo Esmeralda_zps285005da.jpg

Wat ben ik toch gek op (digitale) tekeningen, deze is van Esmeralda.

Te leuk en creatief, deze video van Hanneke.

Waaaauw, Hang maakte deze taart… Had je hem niet even op kunnen sturen?! 😉

Hahaha, niet aanzetten hoor! Iris stopte alle MissLipgloss ingrediënten in de blender!

 photo Karolien_zps767713fd.jpg

Karolien hing allemaal MissLipgloss-dingen aan haar hartje in haar kamer. Wauw!

Nog een creatieveling, Lisa maakte dit schilderij van mij. Prachtig!

 photo Lotte_zpsf11e5cd0.jpg

Ohhhhh…. Lotte is ook aan het bakken geslagen. Ik wil het proeven!

 photo Mirna_zpsef6c3a84.jpg

Simpel, maar heel lief en leuk, het hartje van Mirna.

 photo Paola_zpse2ef23c0.jpg

Nieuw, Love, MLG. Hihi! Leuk gemaakt door Paola.

 photo Sarah_zpsd98a50bc.jpg

Sarah maakte deze foto in de kou, brrrr! Heel mooi!

 photo Stephanie_zps79fcb49e.jpg

Hahaha, deze vind ik echt heel erg leuk. Door Stephanie.

 

Dan… *tromgeroffel* de vijf winnaressen…

1.  Maddy maakte deze geweldig lieve, warme video. Zo leuk bedacht en zo sfeervol. Ik blijf hem maar kijken, ik raak er gewoon een beetje ontroerd door. Dankjewel Maddy!

2. Ik herkende de stijl van Irenka meteen… Kijk nu hoe ontzettend leuk en mooi gemaakt. Ze liet met deze ballonnen zien wat ze nu precies zo leuk vindt aan MissLipgloss.nl. 

3. Anouk maakte deze foto, die ze me ook opstuurde. Ik vind hem echt prachtig. Hij lijkt zo goed en het is gecombineerd met mijn favoriete producten en dingen die bij mij passen. I love it. Deze ga ik bewaren. LOVE LOVE LOVE IT!

 

4. Deze video van Priya vind ik ook zo ontzettend leuk en lief. Ze laat allemaal dingen zie die ze door MissLipgloss.nl geleerd heeft. Ik werd er echt helemaal blij van. Dankjewel lieve Priya.

5. Desiree liet zien dat ze elke dag MissLipgloss.nl bezoekt op haar iPad. Wat is die roze MLG kleur toch mooi! Geweldige illustratie. Deze stijl vind ik gewoon prachtig en het is weer totaal anders dan de andere inzendingen, super origineel.

 

Wat hebben jullie het me moeilijk gemaakt, ongelooflijk. En wat was het leuk om de inzendingen te bekijken, ze waren stuk voor stuk zo lief, met zoveel aandacht gemaakt. Dankjulliewel, ik heb er van genoten! De winnende inzendingen heb ik beoordeeld op het ‘Miss Lipgloss gevoel’ of er ‘liefde’ in verwerkt zat, hoe het gemaakt is en natuurlijk gewoon hoe mooi het eruitziet. Lieve winnaressen, Maddy, Irenka, Anouk, Priya en Desiree, mailen jullie je complete adres even naar cynthia [at] misslipgloss.nl? Dan zorg ik dat de pakketten naar jullie toe komen.

Iedereen bedankt voor het meedoen, ik heb alles aandachtig bekeken en vond het ontzettend leuk. Wat zijn dit toch leuke acties om te doen! Ik haal hier altijd echt uit wie de die-hard MissLipgloss-bezoeksters zijn! Love it!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.