Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • carat
  • confetti
  • L'oréal
  • matte
Een MissLipgloss artikel

L’Oréal Topcoats

De bijzondere topcoats hebben de afgelopen jaren de nagellakwereld veroverd. Van glitters tot crackle lak en glitter topcoats, we hebben alles wel gezien. L’Oréal heeft nu vier leuke topcoats. Een matte topcoat, een ‘carat’ topcoat, een ‘smoky’ topcoat en een ‘confetti’ topcoat. Ik laat je vandaag de eerste drie L’Oréal topcoats zien.

De matte topcoat zorgt voor een mat effect op je nagels. Elke glanzende lak wordt mat.

De carat topcoat geeft een glitterlaagje over je nagellak.

De smoky topcoat geeft een ‘smoky’ effect aan elke kleur nagellak.

De confetti topcoat heb ik zelf niet, maar het is een grijze topcoat met heel veel verschillende maten en soorten glittertjes.

De topcoats kosten €5,99 per stuk.

Eerst laat ik je de Smoky Topcoat zien. Hierboven zie je twee kleuren ‘gewoon’ gelakte nagellak.

Met één laagje Smoky Topcoat. Het is een soort licht dekkende zwarte nagellak die de kleur wat donkerder en grauwer maakt.

Met twee laagjes wordt het nog wat donkerder. Het effect is wel leuk, maar niet heel bijzonder. Aan de randjes is het wel wat donkerder dan in het midden van de nagel en dat maakt het wel apart. Toch word ik hier niet heel wild van.

Dit is het effect wat de Matte Topcoat geeft. Het is niet compleet mat, het heeft nog een soort satijn glans.

Als laatste de gouden Carat Topcoat. Dit is één laagje. Ik vind het er wel erg feestelijk uitzien en er zitten écht veel glittertjes in, één laagje is echt genoeg. Je kan de kleur ook gerust ‘op zichzelf’ gebruiken, in twee a drie laagjes is de Carat Topcoat helemaal dekkend. Deze vind ik zelf de leukste van de drie!

Heel bijzonder zijn ze niet, maar deze topcoats van L’Oréal maken je nagellak net even wat feestelijker of aparter. Voor €5,99 zijn ze vanaf vandaag bij de drogist en parfumerie te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.