Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

L’oréal La Manicure Miracle Repair 7 serum

0000Even geleden gaf ik je het nieuws over de complete La Manicure lijn van L’Oréal, daarin beloofde ik dat ik nog nader zou vertellen hoe ik de specifieke producten vond na een aantal weken testen. Vandaag wil ik je, met een halfleeg flesje L’oréal La Manicure Miracle Repair 7 serum, vertellen wat ik hiervan vind. Geeft deze me sterke, harde, mooi verzorgde nagels? La_Manicure_Miracle_Repair_7_doosje

Wat ik je al eerder vertelde over Het Miracle Repair 7 Serum van L’Oréal:

‘Het Miracle Repair 7 Serum is het pronkstukje van de La Manicure collectie en staat echt in het middelpunt. Dit ‘serum’ is een intensieve verzorging voor overbelaste nagels. De formule is speciaal samengesteld voor broze, zwakke en beschadigde nagels.

Verrijkt met:

 • gemicroniseerde dosering arganolie
 • beschermende vitamine E
 • herstellende bestanddelen

Het serum helpt de natuurlijke beschermingsbarriere van je nagels te bevorderen en het versterkt de nagels meteen bij de eerste keer aanbrengen. Na zeven dagen (dus elke dag opnieuw opbrengen) zijn je nagels sterker, gehydrateerd en hersteld.

Enne, wat zijn overbelaste nagels precies? Je kan ze herkennen aan een ruw, dof oppervlak, de nagels zijn broos, splijten en breken snel. Dit kan door allerlei dingen komen: teveel contact met water en/of zeep, maar ook als je vaak nagellak gebruikt.

Wat het belooft te voorkomen:

 • breken
 • splijten
 • scheuren
 • geribbeld oppervlak
 • vergeling

Wat het belooft te stimuleren:

 • een natuurlijke nagelgroei
 • gevoede nagels

Er is een klinische studie op 33 vrouwen gedaan, testresultaat na 7 dagen:

 • 72% meer beschermd tegen scheurtjes
 • 82% minder snel splijten
 • 44% beter beschermd tegen afbreken
 • 31% soepeler
 • direct na de applicatie voelt de nagel 100% gladder

P1130422 595x556 LOréal La Manicure: nieuwe nagelverzorging

Informatie op het doosje van Miracle Repair 7. Je kan het ‘serum’ onder je nagellak aanbrengen (dus als basecoat), maar het kan ook ‘zo’. Het droogt snel, geeft je nagels een subtiele glans en bij mij zagen mijn nagels er meteen mooier uit. Gladder, verzorgder. Ik ben nu dit serum elke dag aan het testen en zal je later informeren over hoe het mijn nagels mooier heeft gemaakt.

Kost €8,99.’

Nu, een paar weken later, is het tijd om te laten weten wat ik er echt van vind. Ik heb het meer dan een week lang dagelijks gebruikt, soms onder een nagellak, maar meestal ‘op zichzelf’. Ik had het flesje naast mijn bed staan zodat ik elke avond even een nieuw laagje aanbracht. Je moet wel elke keer even het ‘oude’ laagje eraf halen met nagellakremover, maar zolang je een remover gebruikt zonder aceton is dat niet zo erg voor je nagels. Wel gebruikte ik elke keer een nagelriemverzorger (Lush Lemony Flutter) erbij, maar dat doe ik altijd, ook als ik de verharder niet gebruik. De resultaten zijn dus echt van de verharder.

 P1140685

P1140687

Boven zonder het serum, onder met.

Ten eerste vind ik dat  Miracle Repair 7 Serum mijn nagels er meteen mooier uit laat zien. Zonder zijn mijn nagels wat dof, ze zien er niet super gezond uit. Als ik een laagje Miracle Repair 7 Serum gebruik glanzen ze en lijken ze meteen gezonder en meer gehydrateerd. Soms bracht ik nog een extra laagje aan voor een wat mooier effect maar dat hoeft niet per se als je er wat zuiniger mee wilt doen.

Meteen viel me op dat Miracle Repair 7 Serum heel snel droogt. Na een paar minuten kan je doen wat je wilt. Dit komt ook doordat je maar een heel dun laagje aanbrengt en daarom heeft het minder tijd nodig. Ik vind dat erg prettig, zo hoef ik niet een half uur stil te zitten voor ik weer aan de slag kan.

Na een paar dagen merkte ik al wat verschil. Mijn nagels zagen er vooral gezonder uit, sterker. Ze voelden nog niet harder aan, maar ik zag wel dat mijn nagels gewoon mooier waren. Ook scheurden ze minder snel in. Ik zeg expres minder, want het gebeurde soms nog wel, zeker bij de nagels van mijn duimen.

Ongeveer twee weken heb ik Miracle Repair 7 Serum dagelijks gebruikt en ik merk echt verschil. Een tijd lang konden mijn nagels gewoon niet wat langer worden omdat ze telkens afbraken, en vooral afscheurden. Dan klapten mijn nagels dubbel en scheurden ze, omdat ze zo dun en broos waren. Na twee weken Miracle Repair 7 Serum gebeurde dat niet meer en werden ze zelfs lang! Zo zien mijn nagels er nu uit en ik gebruik Miracle Repair 7 Serum nu nog om de paar dagen als ik nieuwe nagellak aanbreng:

P1140689

Op deze foto draag ik lak, maar dat draag ik altijd en ik vind dat mijn nagels er super uit zien.

Ik merk dat mijn nagels er baat bij hebben en dat Miracle Repair 7 Serum goed werkt. Ik heb heel wat nagelverharders en –verzorgers gebruikt de laatste jaren en ik vind deze van L’Oréal echt een goede. Hij doet gewoon wat hij belooft en dat is super. Mijn nagels zien er goed uit en zijn sterker en kunnen eindelijk weer wat langer groeien.

Miracle Repair 7 Serum gaat wel vrij snel op, na twee weken dagelijks gebruiken is het flesje bijna halfleeg.

€8,99 vind ik wel een goede prijs voor zo’n goed product. Ik ben enthousiast!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.