Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • black velvet
  • color infailible
  • infallible
  • L'oréal
Een MissLipgloss artikel

L’Oréal Color Infailible Black Velvet

Twee jaar geleden kwam L’Oréal met de Color Infailible producten. Dit zijn bijzondere oogschaduws met veel pigment en kleur, door de ’true color catalysis-methode’. Ze hadden al acht mooie kleuren en nu zijn er drie nieuwe ‘Black Velvet’ tinten.

Deze Black Velvet tinten zijn drie kleuren die zo donker zijn, dat ze bijna zwart zijn. Maar tóch hebben ze een kleurtje. Perfect voor smokey eyes! Dit vind je bij de drogist nog niet zoveel dus dit is natuurlijk hartstikke leuk nieuws. Eindelijk mooie donkere tinten voor een heftige ooglook! Natuurlijk zijn ze ook prima te gebruiken als eyeliner als je je kwastje iets nat maakt.

De Black Velvet Color Infailible is er in 030 Ultimate Black, 028 Enigmatic Purple en 029 Smokey Green.

De verpakking is best bijzonder. Als je het dekseltje er af haalt zit er nog een soort extra dekseltje met een handvaatje. Dit kan je er af halen en daaronder zit de oogschaduw. Dit is zo omdat de oogschaduw een soort losse pigmenten zijn. Ze zijn wel gepressed, maar niet zo hard als normale oogschaduws. Als dat extra dekseltje er niet op zou zitten, zou de oogschaduw na een keer omdraaien zo los in het normale dekseltje zitten. Niet praktisch! Goed over nagedacht dus.

De drie kleuren. Donker! Prachtig.

Bovenaan Enigmatic Purple, Links Smokey Green en rechts Ultimate Black

Smokey Green, Ultimate Black en Enigmatic Purple.

Er komt heel veel pigment van de oogschaduws af zoals je ziet, en ze zijn heel makkelijk aan te brengen en te blenden. De Purple is iets minder gepigmenteerd maar daarom niet minder mooi, je kan hem alsnog prima als basis voor een smokey eye gebruiken. Ik vind vooral die groene tint erg mooi en die ga ik zeker gebruiken als ik eens zin heb in een donkere groene look.

Je hoeft de kleuren natuurlijk niet per se voor een smokey eye te gebruiken, je kan ze ook combineren met wat lichtere kleuren. Ze kosten trouwens €10,99 per stuk. Best aan de prijs voor een oogschaduw van een drogisterijmerk, maar deze zijn het zeker waard! Erg mooie, kwalitatief goede oogschaduws in prachtige donkere kleuren.

De Color Infailible oogschaduws zijn gewoon bij de drogist te koop (Etos, Kruidvat, Trekpleister, maar ook in de parfumerieën).

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.