Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Facebook
  • halloween
  • look
Een MissLipgloss artikel

Looks met Sleek Sunset palette + win!

Halloween is in zicht! Ik ben zelf geen fanatieke Halloween ‘vierder’, maar ik vind het wel leuk om dit feest als inspiratie te gebruiken voor een make-uplook. Enne, als jij jouw (draagbare of gewoon lekker niet draagbare) Halloween make-up look deelt kan je een superleuk make-up pakket ter waarde van €50 winnen!

Ik wil nog steeds de Sugarskull make-up uitproberen, maar ging eerst aan de slag met twee Halloween looks die wat meer draagbaar zijn. Hiervan is de een ook wat meer om écht naar een feestje te dragen, de ander zou je misschien niet zo snel naar buiten dragen. Gewoon leuk om mee te spelen. Ik liet me inspireren door de typische Halloween kleuren: oranje en zwart.

Dit is de eerste look die ik maakte. In het echt was het allemaal wat donkerder en heftiger, op de foto’s is het net wat lichter en ook wel wat draagbaarder, eigenlijk. Voor de ooglook gebruikte ik het Sleek Sunrise Palette, wat een geweldig palet is dit!

Ik gebruikte de zwarte kleur links bovenin, de rode kleur ernaast en de gouden glanzende kleur op de onderste rij. Mijn wenkbrauwen heb ik ook aangezet met de zwarte oogschaduw. Op mijn wimpers draag ik MIYO Big Fat Lashes mascara.

Op mijn gezicht draag ik trouwens de MIYO foundation, MIYO poeder en Sleek Coral blush. Op mijn lippen de MIYO lipgloss in Peachy.

Dit is de tweede look, ook met het Sunset Palette. Dze is ondanks de heftige eyeliner (van MIYO) wat draagbaarder.

Je kan de eyeliner natuurlijk wat minder heftig maken, dan is ‘ie nog wat meer draagbaar.

Hahaha, dat ziet er niet uit zo!

Heb jij ook zin om een Halloween look te maken? Draagbaar, zoals ik ze heb gemaakt, of juist heel heftig, om iemand te laten schrikken? Ga dan aan de slag met je producten en post de foto van jouw look op de Miss Lipgloss Shop Facebook Pagina. De mooiste/leukste/engste look wint een make-up pakket van mijn shop met daarin:

  • Sleek Life’s A Peach Blush
  • Sleek Sunset Palette
  • Sleek Blush by 3 in Lace
  • MIYO Lipgloss in Kiss Me Big Apple
  • MIYO Big Fat Lashes Mascara
  • MIYO zwarte vloeibare eyeliner

Dit pakket is ter waarde van zo’n €50. Je kan meedoen tot en met 30 oktober en op 31 oktober krijgt de winnares bericht! Ik zal ook een blogpost maken met de leukste inzendingen. Succes, ik ben benieuwd wat je er van gaat maken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.