Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • film
  • fotd
  • look
Een MissLipgloss artikel

Look premiere Nova Zembla

Vorige week ging ik naar mijn eerste première ooit, namelijk die van Nova Zembla! En het was meteen ook een megafeest (er waren 2500 genodigden), en Maxima en Willem-Alexander waren er! Natuurlijk ging ik vooraf even goed zitten voor mijn make-up, die ik je nu ga laten zien.

Dit was mijn outfit, ik heb er geen heel goede foto’s van, maar toch leuk om even te laten zien. Het jurkje is van Monki en de enkellaarsjes van Mango. Op de foto zie je het niet zo goed maar ik draag een ceintuur met een zwarte leren bloem om mijn middel.

Foto’s zonder flits, bij daglicht, op verzoek!

Dit was mijn look! Ik ging voor de classic zwarte smokey eyes met nude lippen. Mijn haar draag ik net zoals normaal, zij het met wat extra glans 🙂

Op mijn gezicht draag ik:

op mijn ogen draag ik:

  • TooFaced Shadow Insurance
  • Lancome Le Crayon Kohl in Noir
  • Sleek Au Naturel Palette
  • Rimmel Scandaleyes mascara
  • en een kleur uit het Sleek palette heb ik als wenkbrauwpoeder gebruikt.

Op mijn lippen draag ik:

later op de dag droeg ik een MAC Dazzleglass in Dressed to Dazzle in plaats van de lipstick (is toch wat feestelijker!)

Zoals je ziet vrij veel producten, maar dit was dan ook voor een chic feest waarvoor ik toch even wat meer spullen uit de kast trek. En een première is toch wel de perfecte gelegenheid om lekker uit te pakken, toch? Ik vind dat echt onwijs leuk om te doen. Ik ging vooraf ook lekker douchen, m’n gezicht scrubben, maskertje, even een verwenmomentje dus, en een perfecte prep-sessie voor make-up die toch wel lang goed moet blijven zitten.

Nog even wat sfeerfoto’s van de avond, allemaal met telefoons gemaakt, dus de kwaliteit is niet zo goed. Gewoon om even te laten zien hoe het was!

Ik voor de film begon

Na de film: heerlijke cocktails!

Met Debbie op de rode loper

Deb met Maik de Boer, omdat haar zoontje Sem zo fan van hem is (schattig!)

We kregen een hele hippe 3D bril! Want Nova Zembla is een 3D film, de allereerste Nederlandse.

Onze toegangskaart (die heb ik bewaard en hangt nu op mijn prikbord!)

De ongelooflijk grote en volle zaal. De Nova Zembla premiere was een van de grootste ooit met 2500 gasten. Wij zaten op het balkon, dus we konden leuk over het publiek kijken toen de zaal volliep, en allerlei bekende mensen spotten.

De hakken van Deb (Steve Madden) en mij (Mango).

Eva Jinek presenteerde het, en ze droeg een prachtige (maar ongemakkelijke, haha!) jurk.

Na afloop Cosmo’s! Er was een superleuk feestje achteraf met leuke muziek, lekkere hapjes en drankjes en Deb en ik zijn nog lekker lang blijven hangen.

In de goodiebag zat onder andere het boek van de film.

De avond was ongelooflijk leuk, alle BN’ers die je je kan voorstellen waren er en dat was toch wel heel erg leuk om te zien! Iedereen zag er prachtig uit, alle mannen in smoking, alle dames in prachtige jurkjes met hoge hakken, geweldige make-up… Lekkere hapjes en drankjes, en de film was geweldig. Wat een ontzettend leuke avond heb ik gehad! En de make-up? Die bleef de hele avond perfect op z’n plek doordat ik een goede basis en poeder gebruikte. En doordat ik alles aanbracht op een goed gereinigde huid. Daar word ik blij van! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.