Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eight hour cream
  • eotd
  • eye of the day
  • eye of the dayf
Een MissLipgloss artikel

Look: on fire!

Dames, sorry. Echt, sorry dat ik altijd van die saaie looks plaats. Weet je wat het is, eigenlijk maak ik altijd foto’s van een look die ik gewoon overdag draag. En die zijn saai! Jullie waren het helemaal zat met die saaie bruine looks van mij dus jullie hebben me uitgedaagd om eens met iets spannenders te komen. Ik heb mezelf een schop gegeven (want inderdaad, mijn looks waren mooi, maar wel wat fantasieloos) en en aan de slag gegaan met kleur, Eight Hour Cream, mascara… En vandaag zie je m’n eerste wat minder saaie look. Superheftig durf ik het niet te noemen (want is dat het wel?) maar het is in ieder geval minder saai dan mijn vorige looks. Ik heb hem maar even ‘On Fire’ genoemd. Kijk je mee?

 

De look heb ik in een paar stappen opgebouwd, eerst nog een beetje rustig met oogschaduw en daarna heb ik er wat vet en mascara bij gedaan. Ik heb trouwens het Curacao palet van Sleek gebruikt, en de gele, zwarte, oranje en rode kleur gebruikt. Onder mijn oog zit ook oogpotlood. In de uiteindelijke look heb ik nog veel meer eyeliner aangebracht (ook op mijn waterrand) en meer zwarte oogschaduw en meer mascara, en ik heb een laag Eight Hour Cream over de oogschaduw gedaan voor de vette glans. Dit draag ik niet in het openbaar, maar voor de foto’s vond ik het wel heel vet gelukt 🙂

Dit is de ‘gewone’ eerste look. Wel met kleur (joehoe!). Onder m’n ogen had ik het goed zwart gemaakt.

En toen… pakte ik de Eight Hour Cream en mascara er bij!

En toen werd het dit!


Ik vind het effect van Eight Hour op de ogen altijd wel erg gaaf, het wordt een beetje vies (wat juist wel cool is) en de kleuren zien er veel intenser uit doordat het wat nattig wordt. In deze look vind ik het contrast van de felle bovenkant met de donkere zwarte onderkant gaaf.

Verder heb ik alleen foundation op en wat Lip Erase met Eight Hour op mijn lippen, verder niks. M’n wenkbrauwen heb ik alleen omhoog gekamd.

Het was echt leuk om weer eens met kleur en make-up te spelen, dat had ik al een tijdje niet gedaan. Toen ik B Academy deed, moest het elke week als huiswerk. En ik vind het zo leuk om te doen, ik was het een beetje vergeten denk ik! Ik hoop dat jullie deze look gaaf vonden, saai is het in ieder geval niet, toch?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.