Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
Een MissLipgloss artikel

Look met Sleek Oh So Special

Ik liet je laatst het mooie Oh So Special palet van Sleek al zien en wat kwamen daar een enthousiaste reacties op! Bedankt! Ik ben zelf echt onwijs blij met het palet en gebruik hem heel erg vaak. De kleuren die er in zitten vind ik erg mooi en ontzettend bruikbaar. Ik heb twee looks gefotografeerd waar ik vandaag de eerste van laat zien.

 

Dit zijn de kleuren die in het palet zitten:

Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

In mijn binnenste ooghoeken heb ik Gateau met daarnaast Bow. Op mijn bewegend ooglid (in het midden) draag ik The Mail met een beetje Gateau er over heen voor glans. In de buitenste ooghoeken en arcadeboog Wrapped Up gemengd met Celebrate. Onder mijn wenkbrauwen draag ik ook Bow, die is voor mij perfect als highlighter.

 

 

Ik draag op mijn wimperrand de L’Oréal Superliner in Black Diamond (voor bruine ogen). Die vind ik ook erg fijn trouwens en gebruik ik vaak! Op mijn wimpers heb ik de Bourjois Fast & Perfect mascara (die ene die ronddraait, er komt nog een update over).

Op mijn gezicht draag ik Catrice Photo Finish foundation gemengd met Chanel Vitalumiere Aqua. Poeder is MAC Blot Powder, blush is NARS Deep Throat. Op mijn lippen alleen wat MAC Lip Erase en lippenbalsem.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.