Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Look met Sleek Glory 2012


Ik liet in mijn review over het Sleek Glory 2012 palet al een draagbare look zien, maar ik maakte er ook een nogal ondraagbare look mee. Eentje die leuk is om mee te spelen en foto’s van te maken, maar waar je niet meer door de Appie loopt. Benieuwd?

 

 

Ik had gewoon zin om met kleurtjes te spelen en omdat veel van jullie het leuk vinden om looks te zien, heb ik er foto’s van gemaakt. Stap voor stap voegde ik meer toe, dus kijk mee naar de ‘evaluatie’ van deze look!

Tube, Overground, Bakerloo, Jubilee, Platform, Northern
District, Hammersmith and the City, Picadilly, Circle, Victoria, Central

Ik begon hiermee! Een knallende look die je op zich nog best naar buiten zou kunnen dragen. De rode kleur in mijn arcadeboog is Central, de paarse tint op mijn ooglid Picadilly, de highlighter in mijn binnenste ooghoek Tube, onder mijn wenkbrauw Overground en de lijn is gezet met Northern.

ik houd van kliederen met mascara! Dat maakt elke look meteen zo lekker edgy. Hiermee ga ik niet over straat hoor, haha! Met mijn mascaraborstel maakte ik gewoon vlekken op mijn oogleden en over de wing, in een schuine hoek naar boven.

Rrrr!

Meeerrrrr! Ik voegde Northern toe bij mijn wenkbrauw en zette met zwarte eyeliner mijn wenkbrauwen heftiger aan. Ik voegde wat geel bij mijn wenkbrauw toe, en wat van rode oogschaduw (Central).

Bij dit soort heftige looks houd ik wel altijd rekening met de lijnen en ‘highlights’ in de look. Zo loopt het mascarageklodder in een lijn omhoog (in het verlengde van mijn oog), heb ik de ‘deuk’ bij mijn wenkbrauw donker gemaakt maar mijn binnenste ooghoek en hoogste punt op mijn wenkbrauwbot juist heel licht gelaten. Zo voorkom je dat het een enorme vlek wordt.

Nog even wat vette Eight Hour Cream er over… En het is officieel niet meer geschikt om aan familieleden of huisgenoten te laten zien zonder dat ze zich kapot schrikken 😉

Ah, en wat is het daarna toch fijn om alles er af te halen en weer schone ogen te hebben, haha. Geen full face looks omdat ik niet beide ogen had gedaan. Heerlijk om zo met make-up te ‘kliederen’!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.