Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • best of broadway
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
Een MissLipgloss artikel

Look met NYC Best of Broadway & MAC

Ik hoef niet meer te vertellen dat ik dol ben op nude lippen met een glansje. Maar soms heb ik ook wel eens zin in héél veel kleur en dan pak ik mijn favoriete roze lipstick er bij: Show Orchid van MAC. Ik combineerde dit met een subtiele ooglook met een NYC paletje.

Dit zijn de ‘hoofdproducten’ van de look die ik maakte. Het paletje is van NYC, kost €3,99 en heet ‘The Best of Broadway’. De lipstick is van MAC en heet Show Orchid (€17,95).

Dit zijn de kleurtjes uit het paletje! Lekker toegankelijk, simpel, mooie aardetinten voor elke dag.

Ze zien er op deze swatches niet zo indrukwekkend uit maar wanneer je ze met kwasten op je ogen aanbrengt komt er veel meer kleur vanaf.

Ik heb een heel subtiele ooglook gemaakt waarbij ik de lichte kleur in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw heb gebruikt, en de bruine kleuren in mijn arcadeboog. Ik vind het bij mezelf nooit zo mooi om echt alleen eyeliner te gebruiken, dus ik breng altijd een beetje oogschaduw aan om te shapen. Zoals bij deze look! De lijn is gezet met de Maybelline Master Precise eyeliner en de mascara is Rimmel Scandaleyes.

MAC SHOW ORCHID! Echt één van mijn favoriete lipsticks. Superfel, prachtige kleur, en is niet ’tuttig’. Ik houd zelf niet zo van tuttig, als je begrijpt wat ik er mee bedoel (als in: roze jurkjes, ballerina’s, parelsieraden, vlechtjes, het is gewoon niet zo mijn ding, al vind ik het bij anderen wel leuk (Zooey Deschanel! Zij is geweldig leuk tuttig)). Roze is dat wel gauw, maar deze vind ik juist wel lekker pittig doordat ‘ie zo enorm super fel is! Deze heb ik ook al een hele poos en hij blijft ook zo lekker lang zitten. Je hoeft hem maar één keer aan te brengen en hij zit de hele dag goed. Love it. Hij zit trouwens volgens mij niet in de vaste collectie van MAC, hij is alleen bij de Pro Stores te koop (zit in de Heiligeweg in Amsterdam, dat is een zijstraat van de Kalverstraat).

En dit is de complete look! Ik ben een tikje bruiner dan normaal (thanks to een beetje zelfbruiner), en draag ook wat bronzer voor een soort zomerse look. Ik draag op mijn gezicht:

En een foto zonder flits. M’n haar zit lekker rommelig omdat ik die dag er voor krullen er in had gemaakt, en met wat volumepoeder van Tigi maakte ik het nog wat extra rommelig, daar houd ik soms wel van! Dit is een simpele, snelle look die ik écht vaker moet dragen want ik vind hem eigenlijk wel heel erg leuk.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.