Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • geshopt
  • handtas
  • legende
Een MissLipgloss artikel

Longchamp Legende

Nooit begreep ik dat vrouwen (en ook mannen) duizenden euro’s aan een tas uit kunnen geven. Eigenlijk nog steeds niet. Ik bedoel, het is een tas. Een tás. Voor dat geld kan je een auto kopen, om het even in perspectief te zien. De duurste tas die ik ooit kocht was €120, en dat vond ik al vrij veel voor een handtas. Remember mijn knock off Hermes Birkin? Ben er nog steeds verliefd op, en elke keer dat ik hem gebruik (dat is bijna dagelijks) denk ik ‘wat heb ik toch een prachtige tas’. Hij was het geld dubbel en dwars waard.

Nu bladerde ik vorige week de Marie Claire door en mijn hart stond even stil bij het zien van deze tas.

De Legende tas van Longchamp. Ik was echt ineens verliefd! Wat een geweldige, perfecte, prachtige tas. Van leer, lekker groot, vakjes, kan overal voor gebruikt worden (naar school, maar ook voor een etentje of naar de sportschool) en is gewoon per-fect. En het is dan ook nog eens een zogenaamde it-bag. Vijfhonderdvijftig euro. Ik moet zeggen dat dat me nog meeviel (maar natuurlijk is het nog superveel geld voor een tas).

Ik vind de Ivory kleur het mooiste, maar om het model iets beter te laten zien, even een foto van de donkerbruine versie:

De tas is geïnspireerd op de oude dokterstassen van vroeger en is helemaal van kalfsleer. Dus wel waar voor je geld. Ik vind het namelijk wel zonde van mijn geld om zoveel uit te geven aan een tas die niet eens van mooi leer is, maar van plastic (want ja, dat is het uiteindelijk als het niet van leer is).

Zucht… Wat is ‘ie mooi, he. Ik vind dit echt een Cynthia-tas. Deze week ga ik hem even in real life bewonderen bij een tassenwinkel in Zwolle. Maar ik vrees: kijken, kijken, niet kopen…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.