Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • longchamp legende
  • mode
Een MissLipgloss artikel

Longchamp Legende #2

Oh no! Het is vreselijk! De Lonchamp Legende waar ik jullie over vertelde is in het echt nog zo-, zo-, zoooveel mooier! Ik ben in Zwolle bij Van Beek gaan kijken (dat is, like, om de hoek) en daar stond ‘ie. De zwarte versie van de tas van mijn dromen. En in het zwart is ie eigenlijk nog veel, veel, veel mooier! Ik was echt gelijk verliefd!

“Hij staat je echt prachtig,” zei de verkoopster. “Het is echt een tijdloze tas. En hij kan altijd. Als je hem graag wil, en het geld ervoor hebt, zou ik het doen.” Oh, nee! Zeg nou gewoon dat het een rottas is, en dat ‘ie me ongelooflijk lelijk staat. Dat deed ze niet, natuurlijk. Ik wilde snel om me heen kijken of niemand me zag en met die tas de winkel uitrennen. Helaas (of misschien niet helaas) ben ik niet zo’n jat-type. Damnit.

Natuurlijk kocht ik de tas niet. Hij was bij Van Beek €619, dus nog ietsje duurder dan ik dacht, en zeg hallo, dat ga ik toch niet in één keer uitgeven aan een tas. Had ik maar zoveel centjes op mijn bankrekening, of zo’n ongelooflijk rijke papa of vriend, dat ik dat zonder schuldgevoel kon doen! Maar nee, dus.

Nog even wat fotootjes:

Prachtig, toch? Het is echt dé tas voor mij. Er past ook A4 in (makkelijk) en mijn 13 inch MacBook ook, al zal ik die toch niet elke dag meeslepen in die tas, bang dat ‘ie uitzakt. Op het Purse Forum heb ik al een oproepje geplaatst aan Longchamp Legende owners, hoe de kwaliteit is en of de tas mooi blijft. En ja, dus, hij blijft mooi. Het was zoveel makkelijker als ik tien reacties kreeg met ‘No, it’s unbelievable bad quality, after a month the stitches were gone, no, don’t buy it.’

Ik belde mijn vriendinnen over mijn dilemma. Prachtige tas, perfect, maar zeshonderd euro’s. Ik had mijn vriendin Serena beter niet kunnen bellen aangezien zij als hobby jassen van duizend euro koopt (grapje, Sereen). Met Serena bedacht ik dat het misschien een mooi cadeau voor mezelf zou zijn als ik mijn streefgewicht bereik bij Weight Watchers. Een exra stok achter de deur en een prachtig cadeau. Al blijft de prijs hetzelfde.

Aan de ene kant zou ik het belachelijk vinden om zoveel geld aan een tas uit te geven. Aan de andere kant werk ik hard voor m’n geld en vind ik hem echt ongelooflijk mooi en weet ik zeker dat ik hem elke dag ga gebruiken. Maar ik hoor vooral steeds een stemmetje in mijn hoofd, die zegt ‘zeshonderd euro, zeshonderd euro, zeshonderd euro!’. Dus, ik weet het nog niet. Maar verliefd ben ik wel. Damnit.

Edit: Vanuit Frankrijk is mijn baby onderweg naar mij! Jep, de Longchamp Legende! Ik houd jullie op de hoogte, een artikel komt natuurlijk wanneer ik hem in mijn armen heb gesloten. 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.