Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • by
  • lipgloss
  • lipstick
  • lola
Een MissLipgloss artikel

Lola Make Up

Op vakantie of niet, ik ben altijd bezig met cosmetica. Toen ik op Lanzarote in een parfumerie liep, kwam ik make-upmerk Lola tegen. Ik kende het niet. En ik was enthousiast. Ik nam wat spulletjes mee naar huis die ik vandaag aan je wil laten zien!

Eerst laat ik je wat foto’s zien van de Lola Blog. Het merk heeft een complete blog met heel veel blogposts en prachtige foto’s! Helaas wel in het Spaans, maar daar hebben we Google Translate voor, toch?

Correctors

Lipgloss in een toffe platte verpakking

Lipsticks en oogschaduws

Concealer

Foundation

Cream foundation

Bronzer

Lipstick & blush

Poeder

Lola heeft ook leuke YouTube how-to video’s alleen die kan ik niet echt verstaan omdat ze in het Spaans zijn. Alsnog leuk om naar te kijken! Check hier wat video’s:

In de winkel maakte ik wat foto’s (natuurlijk vroeg ik eerst toestemming) van het meubel.

De Berlin After Dark collectie.

Geweldige nagellak

Een aantal swatches van lipsticks en lipgloss

Foundation

Blush

Kwasten (en hoi, ik in de spiegeling van het meubel 😉

Creamy concealers en poeders

Foundation

Nagellak

Nagellak

Oogpotloden

Oké, en dan nu foto’s van de producten die ik zelf kocht!

Eerst: excuus voor de stickertjes. Deze plakken de dames in de winkel erop zodat ze bij de kassa kunnen zien welke medewerker welk product heeft ‘verkocht’. En deze kreeg ik er met geen mogelijkheid goed af. Dus sorry voor dat rommelige, gelukkig zien de producten zelf er vlekkeloos en prachtig uit.

Eerst drie kleuren lipgloss. Eerst kocht ik één kleur, een lichtroze, en na een paar dagen gebruiken ging ik terug voor méérrrr. Ik vind ze echt onwijs fijn en ze kosten nog geen tien euro.

Ik heb de kleuren 015, 004 en 003, ze hebben geen namen. Er zit 7ml in, wat veel is! De verpakking vind ik ook mooi.

Fel oranje!

Een mooie nude kleur, lichtroze en feloranje. Die had ik nog niet!

Ze hebben een sponsapplicator.

En wow! Ik was hiervan zo enorm onder de indruk! Er waren heel veel felle kleuren en ze waren allemaal enorm gepigmenteerd! Prachtig! Dit waren mijn drie favoriete kleuren en ik gebruik ze echt veel, ze plakken niet, blijven lang zitten en de kleuren vind ik heel erg mooi. En de verpakking vind ik ook helemaal geweldig. Een echte hit wat mij betreft!

Dan twee lipsticks, die ook rond de tien euro kostten.

De verpakking is mooi strak, oogt wel een tikje goedkoop vind ik, maar het stoort me niet echt.

En deze hebben wel namen! Ik heb 028 Chilli Red en 024 Candy Pink.

Twee creamy lipsticks in prachtige kleuren!

Woohoo 🙂 Die onderste doet me erg denken aan de MAC Viva Glam GaGa lipsticks. Prachtig!

Twee nagellakken, die rond de vijf euro kostten.

Deze heb ik op vakantie al opgehad en ze zijn kwalitatief en qua kleur echt top.

Dan twee basisproducten, een oogschaduwbasis en een gezichtsbasis.

De gezichtsbasis, deze kostte rond de vijftien euro.

Het doet me qua omschrijving denken aan MAC Strobe Cream, een beetje oplichtende, glanzende highlighter. Dit maakte me erg nieuwsgierig en ik had een nieuwe make-up basis nodig dus ik nam hem mee.

Praktische, hygiënische verpakking.

Je ziet mini glittertjes!

De basis voelt lekker aan en heb hem nu een paar keer gebruikt en hij bevalt goed! Ik kan er nog niet echt een onderbouwde mening over geven omdat ik hem nog niet zo lang gebruik, maar de eerste indruk is top.

Ook de oogschaduwbasis nam ik mee voor zo’n twaalf euro. Hij zit in een potje.

Ik heb hem nu twee keer gebruikt en hij doet z’n werk goed, alleen het nadeel vind ik wel dat ‘ie in een potje ziet. Een beetje onhygiënisch vind ik dat altijd.

Een concealer in een handige kleine verpakking. Kostte ook rond de tien euro.

Met sponsapplicator.

Dekt erg goed en is makkelijk te blenden!

En als laatste, de foundation, deze kostte rond de vijftien euro.

Deze zit in een strakke glazen verpakking, en ik heb de kleur R036.

Deze geeft een medium dekking en heeft eigenlijk geen poeder nodig omdat ‘ie een tikje mat opdroogt, wat ik best mooi vind. Ik ben echt enthousiast over de Lola make-up en vind het erg jammer dat het niet hier te koop is! Het is alleen in Spanje te koop, vooral in grote warenhuizen. Ik ga proberen het te importeren naar Nederland en het te verkopen in mijn webshop, maar ik weet niet of dat gaat lukken, gezien het zo’n groot Spaans merk is.

Ik werd in ieder geval superblij van zo’n mooi merk met fijne prijzen en écht mooie producten! Kom maar naar Nederland, Lola!

Zijn er producten tussen waar je een review van wilt zien, die ik nog even wat verder uitlicht? Laat het me weten bij de comments!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.