Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Live op BlogTV


ik ben er weer! Even kort met jullie gechat, maar de drukste BlogTV bij mij ooit! Er waren op het hoogtepunt 190 viewers en iets van 150 chatters! Superleuk weer en ik kreeg ZOVEEL opmerkingen over de lipstick die ik ophad, Chanel Rouge Noir 🙂 Tot de volgende keer lovely ladies! Ik zag trouwens achteraf dat k allemaal BlogTV friend invites had in m’n Gmail, zal er de volgende keer op letten, dan kan iedereen in de chat. ik wil trouwens wel een keer een BlogTV chat aankondigen, tot nu toe heb ik het gewoon ‘spontaan’ gedaan voor de meiden die het toevallig zagen. Het probleem is alleen dat er dan héél veel meiden in de chat zullen zijn en nu is het voor mij al lastig bij te houden. Maar ik zal het de volgende keer een aantal uur vooraf aankondigen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.