Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • glaceau
  • lippenbalsem
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

LipSmackers & VitaminWater: VitaminSchtick!

LipSmackers is gaan samenwerken met Glaceau en nu zijn er de VitaminSchticks! Glaceau is van de in Amerika superbekende VitaminWater drankjes. Die zijn er in tientallen smaken en toen ik deze VitaminSchticks zag, kreeg ik meteen weer een beetje heimwee. Toen ik in New York was dronk ik naast water alleen maar die leuk gekleurde en zogenaamd gezonde drankjes! Ook ben ik dol op LipSmackers en dus wil ik nu dus deze VitaminSchticks. In Nederland worden ze niet verkocht, maar op eBay kan je ze vinden voor zo’n zes dollar. Gelukkig gaat een vriendinnetje van mij deze zomer naar Amerika, dus vraag ik aan haar of ze er een paar voor me mee wil nemen. Me wants!VitaminWater, mijn favoriet is de knalroze linksboven


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.