Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bijzonder
  • lip tattoo
  • product
  • trend
Een MissLipgloss artikel

Lip tattoos met Violent Lips


Je kent ze ongetwijfeld nog van vroeger, van die tijdelijke tattoos. Je maakte ze nat, drukte ze op je huid en tadaa: je had voor een paar dagen een tattoo. Nu is er een Amerikaans merk dat tijdelijke tattoos heeft ontwikkeld voor op je lippen… Ja, echt! Met allerlei aparte printjes en teksten. Je drukt ze op je lippen en ze blijven urenlang zitten, en je kan dan gewoon praten, eten en drinken. Ik vind het echt een supercool idee, en heel origineel. Wie heeft er nou een tijgerprint op haar lippen? Of streepjes? Volgens mij is de uitwerking minder – dat kan je alleen al zien in het filmpje dat het merk zelf heeft gemaakt – maar gaaf ziet het er wel uit. Kijk je mee?

Violent Lips kosten trouwens $15 voor een setje van drie, en je kan ze alledrie eenmalig gebruiken. En… zo werkt het:

Ik vind het er nog best lastig uitzien en het duurt ook wel eventjes voor je zo’n design perfect op je lippen hebt zitten. Ze hebben ook effen designs, die zou ik zeker niet gebruiken, want het is veel makkelijker, sneller en prettiger om gewoon een lipstick op te doen. Maar die designs zijn toch best wel gaaf.

De foto’s hieronder komen van de Violent Lips Facebook:

Het ziet er best wel cool uit, maar je kan op de promofoto’s al zien dat het lastig is ze helemaal symmetrisch aan te brengen. Het leek me wel gaaf voor een shoot, maar dat moet juist van heel dichtbij precies perfect en symmetrisch zijn, en ik denk dat het nog best een klus is om dat voor elkaar te krijgen met Violent Lips. Ik heb ook de review gelezen op BellaSugar, en het schijnt nogal droog en trekkerig aan te voelen, en na een paar uur gaat het hier en daar wat scheuren.

Leuk idee, minder goede uitwerking. Jammer, want het ziet er toch supergaaf uit op de foto’s!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.