Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Schrijf je in voor de interesselijst van de tweede afvalsessie

In februari gaf ik mijn eerste online sessie over hoe ik 23 kilo ben afgevallen. Op veler verzoek geef ik deze sessie nog een keer op 20 mei. Daarover kan je je even inschrijven op de interesselijst. Je ontvangt dan een eind april speciaal aanbod dat ik niet hier of op instagram deel.

Leestijd

Foto: Mariët Mons

Op 20 mei, van 10 – 12.30 geef ik weer mijn online sessie over hoe ik 23 kilo ben afgevallen. Ik vertel je álles over mijn proces, hoe het vroeger was (jojoën, eetproblemen, overgewichtongezondsporthater, fysiek en mentaal niet fit) en hoe het nu is (een jaar stabiel op gewicht, 23 kilo vet kwijt, gezond, houd van sport, fysiek en mentaal fit en energiek). Mijn verhaal is niet het klassieke afvalverhaal dat je al op zoveel plekken hoort – ik vertel je wat ik tien jaar geleden had willen weten. De dingen die voor mij álles veranderden in de afgelopen 3 jaar deel ik met je. En ik vertel je ook welke struggles ik daarbij had en wat moeilijk was – en nog steeds is. Dit wordt geen ‘veilig’ verhaaltje, ik ga de diepte met je in.

Judith, die meedeed, zegt: “Cynthia is open, oprecht, welbespraakt en gaat goed om met de gevoelige info die wordt gedeeld. Ik vond het echt tof! Door de sessie heb ik hardgelopen op vakantie! En na vakantie m’n gewoontes (sporten, eten voor kantoordagen klaarzetten, water drinken) weer doorgezet.”

In mijn proces schakelde ik experts in, zoals mijn personal trainer Merwin. De kennis van deze experts zijn onderdeel van de sessie.

Foto: Evelien Walker

In februari deden zo’n 400 mensen mee en gemiddeld gaven de deelnemers een 8,4 aan de sessie.
Als je er niet live bij kan zijn, er komt een opname beschikbaar, dus dat is geen probleem. En: je krijgt je geld terug als je het niks vond. Als je twijfelt, kan je dus gerust aanhaken.

Wil je dat ik je hierover op de hoogt houd, schrijf je dan vrijblijvend in voor de interesselijst hieronder. Je ontvangt dan een eind april speciaal aanbod dat ik niet hier of op instagram deel. Schrijf je in voor de interesselijst voor 24 april, want dan krijg je dit aanbod in je inbox.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.