Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Pre-order nieuwe Structuurjunkie Planners 23/24 & datumloos & lerarenplanner!

Yessss er komen weer nieuwe Structuurjunkie Planners! We hebben waanzinnige kleurrijke nieuwe planners voor 2023/2024. De 2023/2024 planner in normaal en A4 formaat én *tromgeroffel* de nieuwe lerarenplanner! Ook hebben we weer een nieuwe datumloze planner in normaal en A4 formaat. Ik laat ze je zien en je kan ze meteen als pre order bestellen, dan heb je je planner als eerste half april in huis. EN: als je voor 24-2 je planner in pre order bestelt, krijg je half april GRATIS toegang tot een exclusieve live online training over wat je doet als je planning niet lekker loopt.

Leestijd

Let op: als je voor 25-2 je planner in pre order bestelt, krijg je half april GRATIS toegang tot een exclusieve live online training over wat je doet als je planning niet lekker loopt.

Hierover krijg je na bestellen binnenkort per mail meer info.

De nieuwe Structuurjunkie planners

De planners zijn op dit moment bij de drukker, ik kan dus nog een ‘echte’ exemplaren laten zien. Zodra dat kan, doe ik dat uiteraard meteen! We moeten het voor nu nog even doen met digitale plaatjes. Het binnenwerk is precies zoals je gewend bent van onze eerdere planners.

Hier alvast de pre-order links op een rijtje:

2023/2024 planner

De nieuwe gedateerde planner voor 2023/2024 is uitgevoerd in licht oranje met een aqua achtergrond. Deze is gemaakt van mat krasvast materiaal en daarop komen de kleuren er prachtig uit!

De planner loopt van half augustus 2023 tot en met begin september 2024. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.

Ik heb dus nog geen foto’s van de planners, maar ik kan je wel het binnenwerk laten zien. Hieronder foto’s van het binnenwerk van de kleine Structuurjunkie Planner (18,6 x 22cm). Let dus op dat de kleuren van de cover en de schutbladen anders zijn dan de nieuwe planners die je nu kan pre-orderen. Als je op de foto klikt, wordt deze groter.

Klik hier om de Structuurjunkie 2023/2o24 planner in ‘klein’ formaat als pre-order te bestellen.
We verwachten dat deze planner er half april is, zodra hij van de drukker komt, wordt hij dan meteen naar je toegestuurd.

Ik geef je ook even een kijkje in de oude A4 planner, zodat je een idee hebt hoe dat binnenwerk eruit ziet.

Klik hier om de Structuurjunkie 2023/2024 A4 als pre-order te bestellen.

We verwachten dat deze planner er half april is, zodra hij van de drukker komt, wordt hij dan meteen naar je toegestuurd.

Datumloze planner

Deze is ook zó vet geworden. Caribische zeeblauw met beige details. Ook deze is in een matte, krasvaste uitvoering.

Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 54 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

Hieronder foto’s van de inhoud, let dus op dat de nieuwe planner andere kleuren schutbladen heeft.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd als pre-order te bestellen.
Deze planner is naar verwachting half april leverbaar.

Hieronder de foto’s van het binnenwerk van de ongedateerde A4 variant.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd A4 als pre-order te bestellen.~
Deze planner heb je dan vanaf half april als eerste in huis.

Lerarenplanner 2023/2024

Helemaal nieuw: de Structuurjunkie Lerarenplanner! De planner die we in samenwerking met een groepje leraren hebben ontwikkeld.

Speciaal voor leerkrachten hebben we de succesvolle Structuurjunkie planner met feedback van leerkrachten omgevormd tot een geheel nieuwe planner. Deze planner loopt van augustus 2023 t/m begin september 2024 en loopt dus over een heel schooljaar.
De weekoverzichten lopen van 7.00 tot 18.00 uur met extra ruimte voor de avond. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en naast het weekoverzicht kun je nog notities maken. Achterin de planner zijn nog meer lijntjes- en bulletpagina’s voor al je taken en gedachten.

De planner is op A4-formaat en wordt uitgegeven met twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Klik hier om de Structuurjunkie Lerarenplanner 2023/2024 te bestellen.

Om je een idee te geven, hieronder wat pagina’s uit de planner. Je kan ook zien hoe het weekoverzicht eruit ziet, die is net wat anders dan in de gewone Structuurjunkie Planners.

Pre order jouw nieuwe Structuurjunkie Planner

Je planner wordt in april verzonden. Uiteraard kan je alle Structuurjunkie Planners ook altijd bij je lokale boekhandel bestellen. Bij elke planner krijg je ook een gratis cursus ter waarde van €49,95 waarin ik je in een aantal korte en praktische video’s uitleg hoe je je planner kan gebruiken! Zo kan je meteen goed beginnen. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van deze nieuwe designs als ik. Hier nog even de linkjes op een rijtje:

Let op: als je voor 24-2 je planner in pre order bestelt, krijg je half april GRATIS toegang tot een exclusieve live online training over wat je doet als je planning niet lekker loopt.

Hierover krijg je na bestellen binnenkort per mail meer info.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.