Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Online cursus waterverven met korting

Op Instagram deel ik afgelopen tijd dat ik met een online waterverfcursus bezig was, en daar krijg ik zóveel vragen over dat ik vandaag iets geweldigs voor je heb. Ik wil je meer vertellen over deze cursus aquarel én je kan via mij deze cursus aanschaffen met korting. Je betaalt dan €30 in plaats van €36 voor twee cursussen. Ik vertel je er graag meer over en laat je mijn resultaten zien! Als je de basiscursus + kerstcursus al hebt gevolgd, goed nieuws: er is nu een nieuwe bundel met cursussen die je met korting kan doen.

Leestijd

Weer creatief bezig willen zijn

Let’s go!

Eerder dit jaar was ik op workation in Oostenrijk en daar was Marion ook. Marion is de eigenares van Studio Cremers, ze is professioneel illustrator én ze geeft cursussen in waterverven.

Laatst zat ik met mijn (hele creatieve, schilderende) buurvrouw te kletsen, over dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat ik zo weinig creatief met mijn handen bezig ben. En dat ik dat weer wilde oppakken. En toen dacht ik meteen aan de cursussen van Marion! Ik kocht haar basis waterverfcursus, bestelde materialen en daar ging ik.

Ik heb trouwens deze set met 45 waterverfnapjes van Winsor & Newton, je kan er ook een met 24 kopen.  Het gratis e-book van Marion over materialen is echt een aanrader, op basis van dit e-book heb ik mijn eerste spullen gekocht voor het waterverven en ik ben er heel blij mee.

Online cursus waterverven

Daar ging ik. Met mijn spiksplinternieuwe waterverfpalet, aquarelpapier en de cursus ging ik aan de slag. En ik vond het dus helemaal het einde. Dit is zó leuk. Ik kreeg weer helemaal het gevoel terug dat ik als klein meisje had als ik aan het verven of tekenen was. Lekker bezig zijn met kleur (en nu ook iets meer met techniek) en helemaal in zo’n creatieve flow komen.

Wat zo tof is aan de waterverfcursussen van Marion is dat ze perfect zijn voor beginners. Je hoeft helemaal niks van aquarel af te weten, want zij leert je de juiste technieken. Op een hele laagdrempelige, simpele, vrolijke manier. Ze geeft je vet handige tips en tricks over hoe je bepaalde effecten kan krijgen, maar ook hoe je foutjes kan corrigeren.

Ik heb in het begin van de basis waterverfcursus vooral heel veel gespeeld met de kleuren en technieken. Overloopjes, wet on wet, wet on dry, vormen maken, strepen zetten, spelen met meer of minder water… Alleen dat ‘geklieder’ is al zo leuk en ontspannend om te doen.

Het eindresultaat van de basis waterverfcursus

Aan het einde van de basis waterverfcursus maakte ik onder begeleiding van Marion in 45 minuten deze cactus. En ik ben er zo trots op, haha! Stap voor stap volgde ik de instructies van Marion en paste ik alle technieken toe die ik in de lessen daarvoor van haar had geleerd. En het was alsof de tijd niet bestond. Dit is zó leuk!

Nu beheers ik een aantal technieken en ben ik lekker veel aan het verven.

Wat ik zelf merk is dat ik nu het ‘zelfvertrouwen’ heb gekregen om weer meer creatief bezig te zijn. En wat is het heerlijk ontspannend… Wat ik zo geweldig vind hieraan is dat je iets leuks aan het doen bent en dat je tegelijkertijd iets aan het creëren bent. Ik word daar echt heel blij van.

Twee bundels met twee waterverfcursussen voor €30 ipv €36

Omdat zóveel mensen zó enthousiast reageren op al het waterverfgeweld (haha), hebben we twee nieuwe bundels waar je uit kan kiezen:

Bundel 1 is de bundel met de Basiscursus en Afrikaanse Dieren Cursus.
Als je nog geen (of weinig) ervaring hebt met waterverven is dit geweldig: je leert in enkele praktische (en hele leuke) stappen de verschillende technieken om te aquarelleren. Je leert alles over de juiste materialen, het gebruik van waterverf, Marion legt verschillende technieken uit en oefent met je mee én ze illustreert samen met jou een cactus waarin ALLE technieken en uitleg samenkomen.

In de tweede cursus leer je vijf verschillende Afrikaanse dieren schilderen. Je gaat 3 flamingo’s, 1 kleurrijke olifant én een schattige giraffe illustreren. Geen zorgen, Marion legt alles duidelijk uit én ze doet alles voor.

INCLUSIEF TEKEN-TEMPLATES: Mocht je het moeilijk vinden om een giraffe of olifant te tekenen: No problemo. Download dan in de cursus de gratis sjablonen en trek ze over!

Bundel 2 is de bundel met de Afrikaanse Dieren Cursus net en de Heerlijke Herfst Cursus.
Je leert dus vijf Afrikaanse dieren verven, én allerlei herfstschilderijtjes, van eekhoorn tot paddenstoelen.

In de eerste cursus leer je vijf verschillende Afrikaanse dieren schilderen. Je gaat 3 flamingo’s, 1 kleurrijke olifant én een schattige giraffe illustreren. Geen zorgen, Marion legt alles duidelijk uit én ze doet alles voor.

INCLUSIEF TEKEN-TEMPLATES: Mocht je het moeilijk vinden om een giraffe of olifant te tekenen: No problemo. Download dan in de cursus de gratis sjablonen en trek ze over!

De kleuren van de herfst, zijn dat niet de mooiste? In de tweede online waterverf cursus kun je de mooiste kleuren gebruiken voor maar liefst ZES herfst illustraties! Deze laagdrempelige cursus leert jou 2 paddenstoelen, een eikenblad, een eikeltje, een egel én een eekhoorn te waterverven. Geen zorgen, Marion legt alles duidelijk uit én ze doet alles voor!

Je houdt een heel jaar toegang tot de online cursussen, dus je kan ze volgen wanneer en zo vaak als je wilt.

Klik hier voor de bundels op een rijtje en om je toegang te regelen.

Het resultaat na het volgen van de cursussen?

  • Je weet precies welke materialen je het beste kunt gebruiken en waarom.
  • Je weet alles van de basis van het aquarel.
  • Je beheerst meerdere belangrijke technieken en handigheidjes die je in alle illustraties kunt toepassen.
  • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
  • Je weet hoe illustraties opgebouwd zijn en je kunt dit in al je eigen illustraties moeiteloos toepassen.
  • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!
  • Je weet hoe je zónder potlood verschillende illustraties kunt aquarellen
  • Je hebt het vertrouwen in je eigen kunnen en kunt na de cursus allerlei dieren op papier waterverven

Voor mij was de basiscursus van Marion dé kickstart voor mij om weer echt lekker creatief bezig te zijn. Om met kleuren en vormen te werken en om ook daadwerkelijk mooie werkjes te maken. Het geeft me zóveel plezier, ik word er echt blij van!

Affiliate

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.