Hoe doet zij het: Leslie Korteweg

Leslie runt samen met haar compagnon The Rub Scrub: een cosmeticamerk met scrubs op basis van koffie. En wel koffie die normaal gesproken weggegooid zou worden! Ik spreek Leslie over haar bedrijf en hoe ze te werk gaat.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil jij een weekendje Maastricht winnen? Check de website van Renault om te checken met welke auto jij een match hebt, de Twingo, Clio, of Captur?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. rachel

  lijkt mij ook heerlijk!! scrubben met koffie!!

 2. Sija

  Wat een leuke video! Ik vind dit zo’n interessante en vooral inspirerende serie! 🙂 Koffiescrubs zijn heerlijk <3

 3. Valerie

  Heel leuk idee, alleen dit is toch heel gemakkelijk om zelf ook met koffiegruis/olijfolie/suiker/sinaasappelolie/etc.. te maken ? Ik doe dit zelf al jaren ! 🙂 Zou daarom ook niet heel snel zo iets kopen.. maar snap wel dat het idee veel meiden aanspreekt.

 4. Jessica J.

  Lijkt me heerlijk om te scrubben met koffie. Die géúr! ♥ Mooi dat ze met een sociale werkplaats samenwerken. 🙂 En Cynthia, wat blijft je haarkleur toch prachtig!

 5. Liset

  Een hele inspirerende video! Knap dat deze twee meiden zoiets succesvols hebben opgezet. En het werkt; ik wil nu ook zo’n zak bestellen!

 6. marije

  Leuk en inspirerend om te zien hoe twee jonge meiden een bedrijf runnen en een succes maken. Mooie en goede voorbeelden voor jongere meisjes