Cynthia.nl & Liv ride op 1 juni

Laatst liet ik in mijn weekoverzicht al even weten dat er binnenkort een leuk ritje aan zit te komen: op 1 juni is het zover! Samen met Liv organiseer ik een leuke rit op de racefiets rondom Zwolle. Ga je mee?

Leestijd

Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik lekker aan het fietsen. Ik ben net op fietsvakantie geweest: in Spanje heb ik zo lekker gefietst dat ik dit heel graag met jou wil delen! En dus organiseer ik samen met mijn sponsor Liv een fietstochtje in Zwolle. Ik vind het erg leuk om lezers te ontmoeten en natuurlijk al helemaal als we een gezamenlijke hobby hebben: fietsen!

Vanaf 17.30 uur verwelkomen we je graag op een leuke locatie in Zwolle. Vanuit daar vertrekken we voor een mooi rondje van ongeveer 40/45 kilometer.

Hoe, wie, wat:
• 1 juni, verzamelen op locatie in Zwolle vanaf 17.30 uur
• 40/45 kilometer
• Voor alle niveaus
• Gelimiteerd aantal plekken
• Inclusief koffie/thee/fris, een lekkere snack bij vertrek en uiteraard een hapje bij terugkomst
• Inclusief goodiebag voor iedereen
• Je komt met je eigen racefiets (incl. helm en toebehoren zoals reservebandjes e.d.)

Er is een professionele fotograaf aanwezig die de rit vastlegt.

Vijftien deelnemers kunnen zich via deze link inschrijven. Wees er dus snel bij: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Je krijgt van Liv bevestiging.

Omdat ik het heel leuk vind om vrouwen aan het fietsen te krijgen, kunnen ook tien dames meedoen met een winactie. Voor wie is deze winactie? Voor vrouwen die:

 • nog niet vaak of nog nooit op een racefiets hebben gezeten
 • eens een Liv fiets willen proberen
 • voor het eerst in een groepje willen rijden
 • willen kennismaken met fietsen op een racefiets

Voor deze tien vrouwen is er een Liv fiets die je tijdens de rit mag gebruiken, een Liv fietssetje voor tijdens de rit en natuurlijk een helm. Je mag met klikpedalen fietsen als je al geschikte schoenen hebt, maar je kan ook gewoon sportschoenen aandoen en op gewone pedalen fietsen.

Wat je moet doen om kans te maken:

 • post een toffe foto op Instagram, Facebook of Twitter waarin je laat zien dat je graag kennis wilt maken met het fietsen, of het fietsen op een Liv racefiets. Als je met een vriendin wilt gaan, tag dan ook je vriendin!
 • tag hierin @cynthiapuntnl en @livbenelux en gebruik de hashtag #livcynthiaride

De tien winnaressen krijgt op 20 mei vanuit mij bericht, je hebt daarna contact met Liv over de maat van je fiets en dergelijke.

Ik heb er onwijs veel zin in, tot 1 juni!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

27 reacties
 1. Marije

  Hoi! Ik heb nog niets weer gehoord sinds ik me heb opgegeven. Wanneer wordt er meer bekend? Mocht ik mee mogen/kunnen, dan moet ik namelijk rekening houden met m’n werk. Hoor het wel! 😀 X

  • Chantal H

   Ben ik ook benieuwd naar! Ik heb mij opgegeven, maar geen bevestiging per e-mail ontvangen. Daarnaast heb ik aangegeven graag een t-shirt te willen bestellen, maar een verkeerde maat doorgegeven helaas…

   Kortom, graag contact. Je hebt mijn e-mail via het opgaveformulier 🙂

   Ik heb er zin in!

  • Margriet

   Hier ben ik inderdaad ook heel erg benieuwd naar; ik zou heel graag mee gaan fietsen! 🙂 Op dit moment is het mij ook onduidelijk of ik vroeg genoeg was met inschrijven, want heb geen bevestiging per mail ontvangen…

 2. Jenn

  Is de winactie dag ook op 1 juni?

 3. Heleen

  Wat jammer dat ik het te laat gezien heb.. had me zo leuk geleken om mee te gaan en stiekem keek ik er ook al een beetje naar uit 😉 hopelijk komt er nog een andere keer, want zou het wel leuk vinden om een keer met jou mee te fietsen!

 4. Marianne

  Hey hey,
  Ik heb me vanmiddag aangemeld alleen heb ik nog geen bevestigingsmail ontvangen van Liv. Klopt dat?
  Echt super leuk!!

 5. rachel

  wat een super gaaf idee mop en dat gaat een geslaagde rit worden 😀

 6. Maartje

  Oké vanuit Brabant is Zwolle eigenlijk belachelijk ver, maar ik heb me toch ingeschreven. Die dag ben ik toevallig vrij dus fiets achterin en de hele dag in Zwolle rondkijken. Kan ik eindelijk je hotspots eens een keer uitproberen 😁

  • Sofieke

   Hoi Maartje! Mag ik vragen waar je in Brabant vandaan komt? Ik kom uit Den Bosch. Is het een idee samen te reizen? Ik was van plan met de trein te gaan, maar misschien is samen rijden veel praktischer?! Ik hoor het graag!

 7. Jozefien

  Wat leuk! Jammer dat het tijdens de week is, en dan nog juist de week waar ik vrijdag een deadline heb, anders had ik me zeker ingeschreven!

 8. Joanne

  Wat een leuk idee! Ik had graag mee willen doen, maar kan het niet redden qua werk. Wie weet een volgende keer!

 9. Marije

  Aangemeld! Ik kom hiervoor heel graag vanuit Leeuwarden 😀

 10. Shar

  Zo jammer dat je instagram hiervoor moet gebruiken! Had graag meegedaan aan de wedstrijd, ben altijd wel benieuwd waarom iedereen het fietsen zo tof vind en zou er graag kennis mee willen maken

  • Cynthia Schultz

   We moeten een keuze maken voor dit soort dingen, de volgende keer kan je weer op een andere manier wat winnen 🙂

  • Heleen

   Maar je hoeft toch helemaal geen instagram te gebruiken? Het is Instagram, Facebook OF Twitter.

 11. Amber

  Na een week dagelijks checken staat het berichtje erop en natuurlijk heb ik me direct aangemeld! Met liefde kom ik vanuit Delft naar Zwolle gereden om een keer met een groep vrouwen te fietsen (dat zal denk ik wel een totaal andere ervaring zijn dan met competitieve jongens hier fietsen haha)

  Ik ben benieuwd en anders is het hopen dat je dit vaker (maandelijks in de zomermaanden??) gaat organiseren 🙂

 12. Margriet

  Aangemeld! 🙂 De link naar het reglement werkt alleen niet…

 13. Madebyuna

  Jammer wilde graag mee, maar Zwolle is te ver om savonds nog even heen en terug te gaan… als het overdag was geweest lijkt mij handiger om eerlijk te zijn.

  • Cynthia Schultz

   We hebben het juist bewust ’s avonds gedaan omdat overdag heel veel mensen gewoon moeten werken.

  • Madebyuna

   Ja dat snap ik, maar als je de volgende dag moet werken… Wordt het erg laat voor je weer terug bent. Voor mij is savonds vanuit Zwolle helemaal weer naar Haarlem geen optie als je de volgende dag moet werken.

   Heel leuk initiatief hoor!! Laat dat voorop staan. Hopelijk komt er nog een dag.

 14. Sofieke

  Hoii, wat een leuk idee dit! Ik heb pas een fiets overgenomen maar er nog nooit op gefietst! Is het ook voor die beginners of kan ik dan het beste aan de winactie meedoen? Ik wil het liefst mijn eigen fiets een beetje leren kennen, maar het is geen Liv!
  Hoe laat is de avond ongeveer afgelopen? Dan kan ik kijken of de treinen nog terug rijden 😉

 15. Susan

  Leuk! Ik fiets niet, dus ik sla het over.

 16. Linda

  Wat tof! Ik heb me aangemeld, lijkt me heel leuk om mee te doen. 🙂 Eén ding: de link naar het reglement werkt niet!