Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Levi’s CurveID spring/summer

Advertorial Vorig jaar vertelde ik je al over de geweldige jeans van Levi’s: de CurveID. Broeken voor elk figuur! Heb je een Slight, Demi of Bold Curve? In de winkel en online kan je je laten opmeten en de perfecte broek vinden. En voor dit najaar zijn er nieuwe modellen en kleuren! Yay!

Volgens de Levi’s test die ik online heb gedaan ben ik een Bold Curve. Ik heb flinke billen en heupen! Bij Levi’s kijken ze dus niet naar je maat, maar naar je vormen. En daardoor doe je nooit meer een jeans-miskoop! Ook in de winkel ben ik opgemeten en het fijne is dat je na het meten meteen de juist passende broek aantrekt. Geen gedoe dus meer met broeken die niet over je bovenbenen kunnen, die niet sluiten, te strak zitten.. Allemaal irritaties! Het enige wat je nog hoeft te doen wanneer je bent opgemeten is de juiste wassing en het model uitzoeken. Ga je voor een donkerblauwe jeans, of juist een koraalroze? Skinny of bootcut? Voor iedereen is er een broek bij Levi’s. Voor €90 heb je een Levi’s CurveID broek, trouwens.

Je kan je in de winkels laten opmeten, of online de test doen en ontdekken welke Curve jij hebt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.