Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Les Pop-Up de Chanel

Voor deze zomer komt Chanel met een heel bijzondere en kleurrijke collectie: Les Pop-Up de Chanel. Deze collectie staat in het teken van kleuren als roze, koraal met goud en turkoois. Deze kleuren doen denken aan een blauwe hemel, de brandende zon en een fijn zandstrand. Precies waar je aan denkt als ik ‘zomer’ zeg, toch? De kleuren in deze collectie spreken mij heel erg aan… Kijk mee!

Drie nieuwe lipglossjes, een Levres Scintillantes in bikini (roze met fijne gouden glittertjes) en twee Fluogloss in Laser (neonroze) en Pop (koraal). €24,50 per stuk.

Drie keer Rouge Allure in Darling (een natuurlijk roze perziktint), Genial (koraal) en Super (intens roze met fuchsia accenten). €29,50.

Mijn favorieten van deze collectie: de nieuwe nagellakjes! In Nouvelle Vague (turkoois), Mistral (natuurlijk zachtroze) en Riviera (felroze). €21,50.

Soleil Tan de Chanel in Terre d’Or (voor de lichte huidskleur ) en Terre Halee (voor de meer gebronsde huid). €42.


Ik ben onder de indruk van deze nieuwe kleurrijke collectie, absoluut erg zomers, vinden jullie ook niet? Binnenkort natuurlijk productreviews en foto’s! De collectie ligt eind April in de winkeltjes, nog eventjes wachten dus.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.