Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • les perles de chanel
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Les Perles de Chanel

Kerst is nog maar net voorbij, maar in fashion- en beautyland zitten ze allang met hun hoofdjes in het voorjaar. Op 15 januari ligt er dan ook al een nieuwe Chanel voorjaarscollectie in de winkels, Les Perles de Chanel. Deze complete collectie is geïnspireerd op parels. Mademoiselle Chanel droeg altijd parels, ze waren haar favoriete accessoire. Om hun eenvoud, charme en hun vermogen om een gezicht te doen laten stralen. Peter Philips, de Global Creative Director van Chanel Make Up nam parels als inspiratiebron voor de voorjaarscollectie. Kijk verder voor de prachtige producten, waaronder twee geweldige nieuwe nagellakken.

Eerst de persfoto’s, die echt prachtig zijn…

Het middelpunt van de collectie is dit oogschaduwpalet, de Ombres Perlées de Chanel. Het rechthoekige zwarte doosje bevat vijf tinten: Blanc Perlé, Rose Porcelaine, Violine Clair, Gris Vert en Gris Noir Scintillant. Dit palet kost €50.

Dan het bijpassende Le Crayon Yeux in Gris Scintillant, een grijs glanzende kleur. €19,50.

En het tweede oogschaduwpalet, de Les Quatre Ombres in Regard Perlé. ‘Een palet met drie zonnige tinten die in combinatie met een antracietgroen accent alle facetten van hun karakter onthullen.’ €46,51.

Twee nieuwe kleuren Rouge Allure, Flamboyante (lichte rozerode tint) en Coquette (een heldere knalroze kleur). €29,49.

Twee nieuwe tinten Rouge Coco: Jersey Rose (een universele roze tint) en Peregrina (een zachte en frisse koraaltint). €28,50

Twee nieuwe kleuren Levres Scintillantes: Nakkar (limonaderoze met goudkleurige accenten) en Aragonite (transparante blauwe en roze glans). €24,49

Een limited edition Poudre Universelle Compacte, een bleekroze tint met een lichte schittering die een aureool van licht creëert. €37

Een nieuwe Joues Contraste in Espiegle, een natuurlijke perzikroze blush. €36

En dan mijn favoriete deel, drie nieuwe kleuren Le Vernis. Pearl Drop, een natuurlijke lichte, pure en witte tint die in het avondlicht een gouden schittering teweegbrengt. Black Pearl, parelgrijs met een donkerblauwe en diepgroene schittering als een zwarte parel uit de Grote Oceaan. En als laatste Peche Nacrée, een zachte, vrouwelijke tint met een tedere goudbruine glans. €21,50

En dan mijn eigen foto’s!

Een aantal van de producten bij elkaar

De nagellakjes

Pearl Drop en Black Pearl. Zoals de lakjes er in de flesjes uitzien, zo zijn ze ook op de nagels. Ik ben helemaal weg van Black Pearl, ik vind Pearl Drop niet mooi.

Ombres Perlées de Chanel

Les Quatre Ombres

Bekijk onderstaand filmpje voor de swatches!

Deze collectie ligt alweer op 15 januari in de winkels, bij de luxere parfumerieen zoals Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf. Aanraders vind ik de twee oogschaduwpaletten (persoonlijk zou ik voor de Les 4 Ombres gaan), de Black Pearl nagellak (ik weet zeker dat dat weer een collector’s item wordt) en de lipstick in Jersey Rose.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.