Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lemming
  • MAC
  • quad
  • spiced chocolate
Een MissLipgloss artikel

Lemming: MAC Spiced Chocolate


Ken je dat? Dat je een product zo graag wil dat je aan niks anders meer kan denken? Nou ja, dat is een beetje overdreven, maar telkens denk je weer ‘Oeh, die wil ik!’. Een gezonde hebberigheid noem ik dat (behalve wanneer je dat dagelijks hebt met spullen). Ik heb dat al in tijden niet meer gehad, maar nu heb ik het te pakken, ik ben het Spiced Chocolate Quad van MAC ontzettend aan het lemmen. Ik wil hem! Ik zag hem bij een vriendin en zij gebruikte een aantal kleuren ook op mij, en ik vind hem zo ontzettend prachtig. De kleuren vind ik alle vier geweldig, ik ben gek op mooie warme tinten, en ik wil hem gewoon. Alleen is het uit een limited edition collectie van een paar jaar geleden, en dus is ‘ie niet meer te koop… Tja, op eBay voor meer dan tachtig dollar…

De kleuren zijn Nanogold, Brash, Sweet Chestnut en Spiced Chocolate.

En geswatched. Perfect, dit zou ik gewoon zo in een look gebruiken, ik weet nu al hoe! Van die donkere komt trouwens zo maar weinig af, maar mijn vriendinnetje zei dat het met een kwast makkelijker gaat en dat er dan wel veel kleur vanaf komt.

Natuurlijk ben ik even op YouTube gaan kijken naar wat looks, check ‘em out!

Nu maar hopen dat dit paletje op wonderbaarlijke wijze op mijn pad komt, haha!

Heb jij dat wel eens, dat je een product móet hebben? En dat hij ook elke keer weer in je gedachten voorkomt? Waarmee heb je dat nu?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.