Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekke make-up
  • lady gaga
Een MissLipgloss artikel

Lady GaGa thunder

Soms heb ik van die momenten dat ik met mijn make-up wil spelen. Laatst zat ik voor mijn spiegel mijn make-up te verwijderen en ik had ineens zin om een smokey eye te maken. Dat ging ik dus doen. Toen zag ik mijn nieuwe Eye- and Lipcream palet van Etos liggen met een supercool felblauw kleurtje dat me aan Lady GaGa deed denken. Binnen vijf minuten stond er een bliksemschicht op mijn gezicht – en voelde ik me weer eventjes tien jaar oud.

Hij is een beetje mislukt – de bovenkant is scheef – maar ik vond het toch leuk om even aan jullie te laten zien. Met carnaval gaan Serena en ik als Lady GaGa, dus we moeten natuurlijk wel oefenen… 😉

 

Ik gebruikte de middelste blauwe kleur (uit het 88 shimmer palette), een oogpotloodje van 2B en de knalblauwe kleur uit het Etos Starshine Palet (de ‘cool’ versie).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.