Kruidvat Professional Make-up kwasten

P1130744Goede make-up kwasten vinden kan een hele klus zijn. De beste lijken altijd het duurst of moeten van heel ver komen. Kruidvat heeft nu een lijn met zeven ‘professionele’ make-up kwasten. Ik heb ze allemaal getest en vertel je graag wat ik er van vind!

Kruidvat Professional Make-up kwasten – de eerste indruk

P1130710

De Kruidvat Professional Make-up kwasten zitten allemaal in een langwerpig zwart kartonnen doosje met een plastic venster zodat je meteen kan zien welke kwast je hebt. Meteen een nadeel: in de winkel kan je niet aan de kwast voelen of hem vast houden. Misschien is dat juist wel beter en hygienischer, maar als ik een kwast koop, wil ik toch eigenlijk wel weten hoe zacht ‘ie is. Dat kan je dan in ieder geval hier nog leven voor je er een of meer gaat aanschaffen.

De verpakking ziet er strak en netjes uit.

P1130742

Zo naast elkaar zien de kwasten er ook goed uit. Ze zijn helemaal zwart en hebben een chique uitstraling. Ik heb alleen wel meteen mijn twijfels bij de ‘oog kwasten’, de vier rechter kwasten. Deze haren zien er vrij hard en plastic uit, dus ik ben benieuwd.

 De prijzen zijn als volgt:

 • Poederkwast €6,99
 • Blusherkwast schuin €5,99
 • Foundationkwast €4,99
 • Concealerkwast €2,99
 • Oogschaduwpenseel rond €2,99
 • Oogschaduwpenseel breed €2,99
 • Eyelinerpenseel schuin €2,99

De kwasten variëren dus van zeven euro tot drie euro. Alle oogschaduwkwasten kosten drie euro en de gezichtskwasten zijn wat duurder. Het zijn zeker geen hoge prijzen, ze liggen dichtbij de prijzen van de HEMA make-up kwasten, al zijn die nog wel een paar euro goedkoper. Laten we samen naar alle kwasten gaan kijken.

Kruidvat Professional Make-up kwasten – de gezichtskwasten

P1130711

We bekijken nu de poederkwast, de blusherkwast en de foundationkwast.

P1130719

Ik vind ze er bij elkaar mooi uit zien. Onderaan de steel staat nog waar de kwast precies voor is.

P1130720

De eerste indruk is prima!

P1130712

De poederkwast is volgens Kruidvat de ideale kwast voor het aanbrengen van poeder of bronzer. Daar ben ik het wel mee eens. Al kan je bronzer soms beter met een blusherkwast aanbrengen als je wat preciezer wil werken.

P1130713

Uitleg achterop de verpakking. Dat klinkt wel goed. Al weet je zelf natuurlijk wel wat je met een poederkwast moet doen!

P1130721

Ik vind de poederkwast de fijnste kwast van de hele Kruidvat Professional Make-up kwasten lijn. De haren zijn 100% natuurlijk en dat voel je. De kwast is niet méga zacht, maar voldoet prima als poederkwast. Je voelt wel dat ‘ie vrij basic is, de haren zijn een beetje bot afgesneden en prikkelen een tikje, maar als je op zoek bent naar een goedkope, makkelijk verkrijgbare poederkwast, is deze van de Kruidvat Professional Make-up kwasten lijn prima.

P1130714

Dan de blusherkwast!

P1130715

Uitleg op het doosje. Ik ben het er niet helemaal mee eens dat je blusher ook op je voorhoofd, neus en kin moet aanbrengen, maar misschien doen anderen dat wel. Ook deze kwast is van natuurlijk haar gemaakt.

P1130722

Bij deze kwast zie je ook dat ‘ie vrij bot is afgesneden maar hij doet het prima als blush kwast! Ik had hem wel graag net wat zachter gezien, maar heel erg is dat niet. Het is niet de beste blusherkwast die ik heb (dat is nog steeds een combinatie van Sigma en Real Techniques) maar deze voldoet ook prima. Net als bij de poederkwast: een goede keuze voor dames die een kwast gewoon in de winkel willen kopen en er niet teveel voor willen betalen.

P1130716

Als laatste bij de gezichtskwasten de foundationkwast.

P1130717

Uitleg op het doosje.     P1130723

Hmmmneh. Deze kwast vind ik niet wat. Maar dat is ook omdat ik zulke foundationkwasten gewoon niet prettig vind werken. Ik gebruik veel liever een bufferkwast. Deze geeft strepen, prikt, is van hele harde synthetische haartjes gemaakt en werkt gewoon niet zo prettig. Misschien vinden dames die dit soort kwasten wel graag gebruiken deze wel fijn, maar hij is niks voor mij!

Kruidvat Professional Make-up kwasten – de oogkwasten

P1130724

De volgende vier kwasten zijn de kwasten die je op en om je oog gebruikt. Een concealerkwast, twee oogschaduwkwasten en een eyelinerkwast. Hier was ik wel heel nieuwsgierig naar, ik ben echt kritisch wat oogschaduwkwasten betreft.

P1130734

P1130735

Ook deze zien er mooi en strak uit. Ook onderaan staat waar de kwast precies voor is.

P1130725

P1130727

Uitleg op het doosje van de concealerkwast.

P1130736

Hier moet ik ook meteen bij zeggen dat ik al jaren geen concealerkwasten meer gebruik, omdat ik mijn vingers gewoon honderd keer beter vind werken. Door de warmte van mijn vingers blend de concealer beter met mijn foundation én dekt de concealer beter. Natuurlijk heb ik de kwast wel getest en voor een concealerkwast is hij prima. Concealerkwasten zijn altijd beter als ze van synthetisch haar zijn (dit is sowieso bij vloeibare producten het beste) dus dat is heel goed. De haartjes zijn vrij stug en voor concealer vind ik dat prettig werken. Als je een goed werkende concealerkwast zoekt is deze wel een aanrader, maar zelf gebruik ik deze niet.

P1130726

P1130728

P1130737

Er zitten twee oogschaduwkwasten in de Kruidvat Professional Make-up kwasten lijn. Een beetje weinig, ik hoop dat dat in de toekomst nog wordt aangevuld!

Ik vind deze kwast niet zo heel prettig werken. Doordat de haren vrij stevig en van ‘plastic’ zijn heb je snel fallout en blijft de oogschaduw niet zo lekker op de kwast liggen tijdens het aanbrengen. Ook vind ik hem te ‘fluffy’ om gewoon oogschaduw mee aan te brengen. Ik merk dat ik hem niet pak tijdens het make-uppen, ik vind hem niet zo fijn.

 

P1130729

Bijna als laatste een kleine ronde kwast (een ‘pencil’ kwast) en die vind ik wel goed werken!

P1130730

Uitleg op het doosje.

P1130738

Deze ronde oogschaduwkwast werkt prima! Ik kan hier makkelijk oogschaduw mee in mijn arcadeboog aanbrengen en dat doet deze hartstikke goed. Ik vind hem wel wat slordig er uit zien, niet zo mooi afgesneden. Maar voor drie euro doet deze kwast het prima, en ik vind het wel prettig dat Kruidvat een pencil kwast heeft, dat vind je niet zo gemakkelijk.

 

P1130731

Als laatste een misser – wat mij betreft.

P1130732

Uitleg op het doosje. Geschikt om je eyeliner nauwkeurig mee aan te brengen volgens Kruidvat.

  P1130740

Maar dat gaat echt niet met deze kwast. De kwast is te dik, heeft teveel haren en deze haren zijn ook nog te lang. Het werkt gewoon niet. Hij werkt wel iets beter om je wenkbrauwen mee bij te werken maar ook dat gaat een beetje lastig. Eyelinerkwasten moeten heel klein, dun en stevig zijn en dat is deze kwast gewoon niet. Jammer!

Kruidvat Professional Make-up kwasten – conclusie

P1130743

Ik ben gematigd enthousiast over de Kruidvat Professional Make-up kwasten. De ene kwast vind ik prima werken, de andere is een misser. Wat naar mijn mening best oké kwasten zijn:

 • de poederkwast
 • de blusherkwast
 • de concealerkwast
 • de ronde oogschaduwkwast

Verder vind ik ze niet zo heel goed. Ik zeg bewust ‘best oké’ omdat ik ze niet geweldig van kwaliteit vind. Deze kwasten doen ongeveer wat ze moeten doen, maar ik vind ze niet zo fijn dat ze mijn andere (dus betere) kwasten vervangen. Het zijn prima kwasten als je wat minder geld uit wilt geven aan kwasten én als je ze gewoon in de winkel wilt kopen.

Zelf mis ik in de lijn:

 • een platte oogschaduwkwast
 • een ronde blendingkwast
 • een goede kleine eyelinerkwast
 • een bufferkwast voor foundation

Ik hoop dat de lijn nog wordt aangevuld met dit soort kwasten! De reeks is qua nummering niet compleet dus ik ben benieuwd wat er nog aan komt.

De Kruidvat Professional Make-up kwasten zijn nu bij Kruidvat te koop vanaf €2,99.

 

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

119 reacties
 1. Tamarah

  Fijne en uitgebreide review! Ik heb weinig verstand van kwasten dus vind het heel fijn deze reviews te lezen! Momenteel heb ik kwasten van de H&M en die bevallen erg goed..

 2. Eva

  Ik heb pas de blush kwast en de een na laatste oogschaduw kwast gekocht en ik ben er heel tevreden mee voor die prijzen. Ze zijn inderdaad wel een beetje prikkelig

 3. Eline

  Bedoel je met natuurlijke kwasten dat ze van dierlijk haar zijn gemaakt?

 4. Mieke

  Handige review, geen aanraders dus.

 5. Anne

  “Dat kan je dan in ieder geval hier nog leven voor je er een of meer gaat aanschaffen.”

  Ik ben geen mierenneuker als het gaat om typfoutjes, maar ik moest even flink nadenken voor ik deze zin begreep. “ooooh, leZen, haha”. Komt misschien ook omdat het al laat is maar ik dacht, ik zeg het maar even.

  Vroeg me af of je een x een filmpje oid kan maken over hoe je foundation aanbrengt met een kwast? Heb een hele fijne (althans, hij voelt heel fijn) foundationkwast maar ik kan foundation gewoon niet dun en gelijk aanbrengen met een kwast!

 6. Nadia

  Ik heb een blending kwast van HEMA en dat is echt de beste budget kwast die ik ooit heb gehad haha. Kruidvat kwasten sla ik toch maar over.

 7. Marloes

  Ik heb van de week de ronde oogschaduw kwast gekocht. Ik gebruik hem om oogschaduw aan te brengen in de arcadeboog en te brengen. Hij werkt voor mij prima! 🙂

 8. Beautybyjuly

  Ik heb ze in m’n handen gehad en ik vond ze er niet echt fijn uit zien, in mijn kwasten stash zou het geen toevoeging zijn Maarja aan de andere kant voor budget zijn ze wel oke..

 9. Vera

  En trouwens, over dat de kwasten in een verpakking zitten en je niet kan voelen: ik heb ook al verpakkingen gezien die gewoon losgebroken waren omdat mensen blijkbaar wilden voelen… Typisch!

 10. Vera

  Ik had gisteren deze post al gelezen, was ik vandaag in de stad dacht ik: oh ja poederkwast, halen, nu! En toen stond ik in de Kruidvat, was ik dus vergeten of jij het wel of niet een fijne kwast vond. Dus toen heb ik de post maar weer even opgezocht, en omdat jij er wel enthousiast over was heb ik de poederkwast meegenomen haha! Dankjewel dus voor de review 🙂

 11. Marije

  Hahaha. Ik heb een poosje geleden de eyeliner kwast gekocht. Ik had namelijk een kwast nodig voor mn nieuwe oogschaduw en dacht dat dit dus de goede kwast was, helaas, daar ging mn beautykennis haha.

 12. Claire

  ik wil binnenkort beginnen met make-up. Heeft iemand een site of winkel waar je budget maar goede kwasten kan kopen??

  x

 13. Bente B.

  heb je ook tips voor budget buffer kwasten??

  • Miss Lipgloss

   Zoeva is nu de beste optie, helaas zijn er nog niet écht budget varianten van.

 14. sofie

  Ik sta hier toch niet voor te springen lijkt me :s Sommige kwasten zien er ook gewoon ‘flauw’ uit…

 15. Kelly

  Fijne review, ik had er al naar staan kijken in de winkel.

 16. Emilia

  Ik vind ze er heel mooi uitzien, lekker strak. Die poederkwast en blushkwast klinken wel fijn, maar wel een beetje jammer dat ze niet superzacht zijn. Dat vind ik altijd juist belangrijk bij make-upkwasten. :blush:

 17. Milou

  Oee,, ik was hier heel benieuwd naar! 🙂 Toch jammer dat ze prikken, daar ben ik niet zo fan van!!

 18. Janneke

  Fijne review! Ik wilde ook nog op je persoonlijke bericht reageren, maar 950 antwoorden naar beneden scrollen met m’n telefoon gaat langzaaaaam, haha! Wel fijn dat er zoveel mensen aan je denken, hoop dat dat je een beetje goed doet! Doe rustig aan, je hebt het verdiend 🙂 Je moet echt even alleen aan jezelf denken, dat is het belangrijkst hoor! X

 19. Nabila

  Top en fijn artikel!! had niet anders verwacht!

 20. Sanne

  Ik vind het zo jammer dat er geen makkelijk verkrijgbare, budgetproof bufferkwast is te vinden! Dat is echt hetgeen wat ik het meeste mis in deze lijn, en lijnen van andere budgetmerken.

 21. linda

  Ik gebruik zelf de blush- en poederkwast inmiddels al een aantal weken, vind ze erg fijn om mee te werken :inlove:

  • linda

   ohja, en de haartjes vallen nauwelijks uit, helemaal een pluspunt!

 22. Chinouk

  Ik denk dat het voor Kruidvat prijs en kwaliteit, het prima kwasten zijn! Ik ben juist van plan om te investeren in echt goede kwasten, van MAC, dus ik laat deze even aan me voorbij gaan. Ik heb nog bijna nergens een bufferkwast in het assortiment van een goedkoop merk gezien, behalve in die van E.L.F. Waarom zou dat zijn? Minder bekend misschien?

 23. Yvet

  Ik zocht dus ook special de blending kwast, hebben ze die niet dan kraak ik er meteen op af.
  Erg zonde want daar hadden ze denk ik veel winst op gemaakt voor de meiden die weten hoe je die moet gebruiken.

 24. Lifesplash

  Mmmm, nee, ben niet helemaal om. Zou het geld liever bewaren voor een set Real Technique kwasten of zo, haha.Ze zijn natuurlijk wel cheap, maar als ik iets koop wil ik ’t wel gelijk goed doen. :p

 25. Mie

  de kwasten zien er luxe uit

 26. Deborah

  Jammer dat er maar zo weinig voor de oogschaduw zijn! Dat zijn toch altijd mijn meest favoriete kwasten! Die van Etos (poeder- en blushkwast) zijn trouwens ook prima (en een tikje goedkoper), die gebruik ik. Ik ben er trouwens wel achter dat haren vaak zachter worden als je ze even wast van tevoren, dat had ik met mijn poederkwast, tenminste. Misschien dat dat bij de hardere kwasten werkt? De productfoto’s zijn trouwens lekker duidelijk, mijn complimenten!

 27. Petra

  leuk, hoe zit het met de Sleek kwasten uit je shop, kun je die (ooit) een keer reviewen??

 28. Roos

  Bij Ici Paris XL hebben ze ongeveer dezelfde kwasten. Zijn volgens mij ook ongeveer even duur. Die gebruik ik al een tijd en werken prima. Zijn ook niet duur, dus na een tijd kan je ook gemakkelijk weer vervangen

 29. Maureen

  Ik vind de kwasten er heel hard uitzien, maar zoals je ze beschrijft vind ik heel handig! Toch maar even kijken in de Kruidvat. 😆

 30. Jaimie

  Voor de kruidvat zien ze er heel luxe uit! Ik vind de arcadeboog kwast ook heel fijn. :hihi:

 31. Marloes

  Lijken me fijne kwasten voor een fijn prijsje! Goede review!

 32. Ise

  Ik denk dat ik toch wel een oogschaduwkwast ga proberen! Voor die prijs..

 33. Griet

  Hier was ik wel benieuwd naar! De kwasten zien er idd vrij plastic uit, jammer dat ze niet zo fijn werken

 34. Kirsten

  Ik ben zelf erg benieuwd hoe ze mij bevallen. Ik heb ze gewonnen op VeraCamilla.nl en moet ze nog ontvangen hihi, je hebt een fijne review geschreven!

 35. Dita

  Ik ben er erg benieuwd na, wel een hele fijne review!

 36. Judith

  Ik gebruik de eyeliner kwat om mn potlood streepje wat te vervagen daar voor istie perfect!

 37. Natasja

  Daar zitten best wat leuke kwasten tussen, maar helaas niet allemaal blijkbaar. Ag, een aantal goede budget kwasten zijn natuurlijk ook al leuk.

 38. Llucinxo

  Ik zag ze vanmiddag ook weer hangen en toch loop ik er elke keer voorbij. Ze zien er ook een beetje wild uit, de haren. Ik betaal dan toch liever iets meer voor een kwast die ik elke keer zal pakken dan wat minder voor eentje waar ik net niet helemaal blij mee ben. Goede budgetoptie, maar ik laat ze liggen denk ik. xxx

 39. MySimplySpecial

  Jammer dat ze niet super zijn, maar voor die prijs is dat misschien ook wel te verwachten.

 40. melissa

  wou zeggen die eyeliner kwast ga ik kopen tot ik je volledig review had gelezen haha! thx voor je review, zo heb ik geen miskoop gdn. De rest spreekt me niet zo aan maar waarschijnlijk is dit gewoon omdat ik al een paar kwasten heb en ze goed werken..

 41. Anna

  De oogschaduwkwasten lijken me fijn, maar ik ben momenteel op zoek naar een goede bronzer kwast en helaas zit deze hier niet tussen.

 42. Kimberley

  Ik vind het sowieso leuk dat de Kruidvat uitkomt met een kwastenlijn, misschien wordt het assortiment later nog uitgebreid. Wel jammer dat je ze niet kan voelen in de winkel inderdaad, maar gelukkig zijn er beautyblogs haha 🙂

 43. Melissa

  Ik denk dat ik deze oversla. Ze lijken me niet zo fijn aanvoelen. Ben heel blij met mijn zoeva kwasten.

 44. Hester

  Heel fijne en duidelijke review! Ze zien er heel mooi uit maar verder klinken ze niet héél erg goed. Al ben ik niet erg kritisch wat kwasten betreft, ik denk toch dat ik het bij de HEMA houd!

 45. Allissa

  Ik weet niet waarom maar ik werd niet enthousiast toen ik ze zag hangen in de Kruidvat.. Misschien dat ik nog de blush kwast probeer (:

 46. Kimberly

  Klinkt niet heel bijzonder, ik spaar nog even door 🙂

 47. Stèphanie

  Ze zien er wel professioneel uit, maar voor die prijs kan het niet veel zijn denk ik. Ik geef liever wat meer uit voor een goede kwast van Sigma of Mac.

 48. Ester

  Hele fijne review!
  Ik heb ze wel zien liggen, maar ik twijfelde ook heel erg. Heel fijn dus ook dat we deze review kunnen lezen, zodat we voor miskopen worden behouden.
  Ik heb zelf ook een foundationkwast maar dan van ELF en die gebruik ik altijd om maskertjes aan te brengen,
  Foundationkwasten vind ik namenlijk ook niet goed werken voor de foundation, omdat ze (zoals je zelf ook al zegt) heel erg strepen en onnatuurlijk aanbrengen.. Misschien is deze kwast van de kruidvat dus ook wel goed voor een maskertje?

 49. Charlotte

  Fijne, duidelijke en uitgebreide review!
  De kwasten zien er inderdaad goed uit.
  Ben benieuwd naar de poeder kwast.
  Een bufferkwast lijkt me ook fijn werken inderdaad!
  Bedankt voor de review! 🙂

 50. Elke1

  ik heb een tijdje geleden de ronde oogschaduwkwast gekocht en ben er heel blij mee!

 51. Nena – whatevergivesjoy

  Blij dat ik ze nog niet gekocht heb! Ik had er al wat m’n twijfels bij, goed dat ik gewacht heb op een review (:

 52. Sophie

  Ze zien er mooi uit, maar daar vind ik ook alles mee gezegd (:

 53. Rosalie

  Fijn! nu weet ik een beetje of ik ze moet kopen 😉

 54. Fran

  Hm, ik sla deze toch maar over! Ze zijn ook best duur, joh.

 55. Faye

  Ik vind de eyeliner kwast wel fijn, voor eyeliner niet, maar wel voor m’n wenkbrauwen of het maken van een cut crease. Hij voelt solide aan en de haartjes zijn dicht en stevig, maar niet hard. Omdat de kwast ook wat groter is en meer haartjes heeft ben ik veel sneller klaar met het invullen van m’n wenkbrauwen, en hij ligt lekker in de hand.
  Voor gelliner is hij wel echt waardeloos.

 56. nora

  Goeie review, zou er zelf nie een van kopen

 57. Joyce

  ik hoop inderdaad ook dat ze een bufferkwast aan het assortiment toe gaan voegen, want ik wil al heel lang zo’n ding uitproberen! de poederkwast ga ik wel kopen denk ik, mijne is aan vervanging toe!

 58. Emma

  Heel erg bedankt! 😉

 59. Fenna

  Ik mis een stippling brush! Zou zooo geweldig zijn als er een budget stippling brush in nederland zou komen. Ik heb er nu een van ELF.

  • melissa

   Ik heb dezelfde! en breng altijd mijn foundation met deze aan, hij werkt goed hé 😆

 60. Laura

  Mehh ik ben teleurgesteld! Aghja, ik heb zoeva kwasten waar ik heel blij mee ben!

 61. Lotte

  Mooie kwasten! Die ronde oogschaduwkwast lijkt heel erg op de smokey eye brush van essence! (: xxx

 62. Fien

  Fijne review, ik was benieuwd naar een review! Ik denk dat ik ze laat liggen!

 63. Robin

  Ik had ze ook in de winkel gezien maar mij leken ze niet heel geweldig. Ik houdt het bij mijn zoeva, mac en real technique kwasten 😀

 64. Femke

  Ik vind ze er wel goed uitzien en dan met name de gezichtskwasten! Zelf heb ik al goede kwasten en daar hou ik het nog wel even bij 🙂

 65. Invitetobeauty

  Goede en duidelijke review! Ik weet nu dat ik ze niet moet kopen. Gehe 🙂

 66. Jaco

  Duidelijk review! Ik wil die ‘arcadeboog’kwast wel hebben. Trouwens… Ik heb tijdens mijn visagieopleiding geleerd dat goede kwasten niet gesneden zijn aan de kant die je gebruikt. De uiteinden van de haartjes worden in een holle mal geplaatst, dan gaat het hele gebeuren trillen, zodat ze allemaal zakken en gezamenlijk de vorm van de holle mal aannemen en dan wordt de kwast gesneden aan de kant die gelijmd wordt. Daaruit maak ik (denk ik) op dat goede kwasten juist zo zacht zijn doordat je de oorspronkelijke uiteindjes op je gezicht gebruikt:)

  • Miss Lipgloss

   Oh 😀 Ja dat is ook eigenlijk wel logisch! Nooit zo bij nagedacht!

 67. Stefanie

  Oke, deze ga ik niet halen. Heb al wat leuks bij zoeva gezien.

 68. sheela

  Jammer. Ik ben nog steeds opzooek naar een goede eyelinerkwast x

 69. katrien

  Ok, super goede review

 70. Eline

  Hmm nee deze sla ik over, ik ga maar eens in degelijke kwasten investeren, ik ga binnekort zoeva kwasten halen 🙂

 71. Martina

  Fijne review , gelukkig heb ik zelf al fijne kwasten 🙂

 72. Evelien

  Voor die pencil kwast ga ik toch eens kijken 😀

 73. Danielle

  Nummer 11 heb ik ook en ik vind hem eigenlijk wel heel erg fijn! 🙂

 74. Charlotte

  Hmm, de ronde oogshaduwkwast en de blusherkwast lijken me wel fijn werken, en ze zien er wel leuk en strak uit. Persoonlijk spaar ik het geld liever voor wat duurdere kwasten van betere kwaliteit!

 75. Tara

  Goede review. Ik vind ze nog wel aan de prijs voor kwastendie best oke zijn. Eventjes doorsparen en ik kan een veel mooiere kopen.

 76. Eveline

  Zijn ze van kwaliteit vergelijkbaar met de Zoeva kwasten?

 77. Lisanne

  Ik vind de kwasten er op zich wel goed uitzien, maar ik ben bang dat ik, nu ik die van Real Techniques gewend ben, deze enorm vind tegenvallen. Bedankt voor je review 🙂

 78. EliseJoanne

  De Poederkwast en de Blushkwast lijken me hartstikke prima! Maar ik ben dol op kwasten die super zacht zijn! Heerlijk als je met zo’n zacht ding over je gezicht gaat! Toch zijn de prijsjes van de gezichtskwasten iets hoger dan verwacht! Maar we kunnen niet allemaal MAC of Real Techniques kwasten hebben dus ze lijken me prima voor meiden met een budget! Zelf heb ik ook niet bakken met geld liggen voor extreem dure kwasten dus fijn dat dit soort mogelijkheden er zijn:)! Lekker uitgebreide review Cynthia, top!

 79. Michelle

  Ik blijf goede reviews tegenkomen over deze kwasten.
  Misschien dat ik er toch maar een paar ga aanschaffen!

 80. J.

  Dit vind ik zo een goede review! Ik heb zelf echt totaal geen kennis van kwasten, dus dit is wel handig 🙂 Zo’n ronde oogschaduwkwast, is dat enkel om oogschaduw aan te brengen in je arcadeboog of kan je hem ook gebruiken om te blenden?

 81. Meg

  “Al weet je zelf natuurlijk wel wat je met een poederkwast moet doen!”: Ik begin nog maar met make up dus ik weet eigenlijk niet wat je met zo’n kwasten moet doen. Ik vind het juist hartstikke handig dat ze dat er nog eens extra opzetten…

 82. saskia

  Mmm… Ik heb nu de eyeshadow brush van Essence… Die is goedkoper en Denk ik beter. Ik denk dat ik er niks van ga kopen. Maar wel nog wat kwasten van Essence, budget en goed!!!

 83. Alette

  Hmm, ik zou dan liever op internet elf kwasten bestellen als ik goede budgetkwasten zou willen. Die zijn echt goedkoop en ook nog eens van prima kwaliteit!

 84. Andy

  kwast is een raar woord als je het zo vaak leest 😛

  • Hanne

   Ik dacht net hetzelfde 🙂

 85. Roxa

  Mooie en goede review!

 86. Kiss & Make-up

  Niks voor mij, aan make-up kwasten wil ik gerust wat meer geld geven.

 87. Syl

  Op zich vrij betaalbaar. Ik heb vorige week in Duitsland bij de drogist (DM of Rossman) kwasten van Ebelin gekocht. Ik vind die zelf erg prettig en betaalbaar.

  • Evelien

   Ja daar heb ik ook een kwast van! Zijn erg fijne kwasten 🙂

 88. Justme

  Goede review, maar meisje, je zou maar 1 post per dag doen!
  Denk aan jezelf hé. Je hebt eerder gezegd 1 per dag, ik begrijp dat dat lastig is. Maar probeer jezelf daar aan te houden!!

  • Daan

   Dat zou ze pas in haar vakantie doen hoor. Vanaf 5 juni ofzo

  • Selina

   Ze zou maar één artikel doen wanneer ze op vakantie is…
   Verder duidelijke en goede review!

  • Iris

   Ze zou pas één post per dag schrijven vanaf juni toch? Ze werkt vooruit dus daarom zijn er nu nog twee posts per dag, lijkt mij. Wel heel lief bedoeld! Ze moet inderdaad rekening houden met zichzelf. Liever een tijdje minder posts dan een compleet overwerkte Cynthia 😉

  • Justme

   Oh oeps! Dan heb ik het zelf verkeerd begrepen.. :blush: Alhoewel nu 1 post per dag ook prima zou zijn, zeker als je tegen een burn out aan het hikken bent, dan moet je gewoon echt even aan jezelf denken. Inderdaad liever even wat minder posts dan een overwerkte cynthia!
   Ik las dat haar vakantie al snel was, dus dat komt op een goed moment! Geniet ervan 🙂

 89. Sanne

  Ik was heel nieuwsgierig naar deze kwasten maar als ik het zo lees word ik niet heel enthousiast, toch valt het mij ook wel weer mee want het blijven natuurlijk budget kwasten. Toch hou ik het bij mijn eigen Bdellium kwasten 🙂

 90. Kim

  De kwasten zien er mooi uit. Ik heb een set van Coastal Scents waar ik héél tevreden over ben.

 91. Lot

  Goede review

 92. Lotte

  Goede review, ik was er al heel benieuwd naar! De kwasten voor gezichtsmake-up lijken me nog wel oké, maar die oogschaduwkwastjes laat ik maar in de winkel hangen. Wel jammer dat ze allemaal niet zo zacht zijn, ik hou niet echt van een prikkelig gevoel op m’n gezicht.

 93. Joyce

  Ziet er op het eerste gezicht goed uit! Die eyeliner kwast lijkt me op zich wel fijn om m’n wenkbrauwen bij te werken, daar gebruik ik altijd zulke kwastjes voor. En die concealer kwast ziet er ook fijn uit. Zulk soort kwasten gebruik ik altijd om highlighter aan te brengen in m’n binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen. Daar zijn dat soort kwastjes echt perfect geschikt voor! Ze zijn lekker budgetproof :hihi:

  • Kim

   Haha, dat is precies wat ik dacht! Die eyeliner kwast is ideaal om je wenkbrauwen bij te werken met poeder.