Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat Bodyfruit Pink Grapefruit & Lemon

P1190233Als die hard Pink Grapefruit fan (ik heb nog back-up flessen van The Body Shop staan) werd ik heel blij toen ik zag dat Kruidvat met een Pink Grapefruit & Lemon Body Fruit lijn kwam! Vandaag review ik deze drie budget beautyproducten.

De prijzen van deze lijn zijn echt top: de bodybutters kosten €2,49, de showergels €1,99, de bodylotions €2,29 en de bodyscrubs €2,89, laatstgenoemde zit niet in de Pink Grapefruit & Lemon.Dat is nog eens budget!

P1190234

Eerst mijn favoriet, de Pink Grapefruit & Lemon Showergel. Trouwe lezeressen weten dat ik totaal verzot ben op de Pink Grapefruit showergel van the Body Shop die helaas niet meer te koop is, dus ik ben heel blij met deze douchegel!

De douchegel is verpakt in een zachte, flexibele tube en dat werkt lekker makkelijk onder de douche.

P1190235

Info op de achterkant van de tube. Een beetje hysterisch, maar wel leuk. Ik houd ook van dat kleurtje!

P1190236

De bestanddelen van de Pink Grapefruit – Lemon douchegel. Niets bijzonders, gewoon een basic prima douchegel. De geur vind ik echt heerlijk, ik kan het niet anders omschrijven dan lekkere frisse zoete roze grapefruit met een vleugje citroen, mega citrusachtig! Onwijs lekker. De douchegel werkt prima, net als andere douchegels; schuimt lekker en reinigt mijn huid. €1,99 voor zo’n heerlijke douchegel die zo geweldig ruikt; prima prijs!

P1190237

Dan de Pink Grapefruit & Lemon Body Butter, deze grote pot kost €2,49.

P1190240

Informatie en bestanddelen op de onderkant van de pot. Kruidvat belooft een superzachte huid en een lekkere grapefruitgeur. De bestanddelen vind ik niet zo geweldig; de basis bestaat uit minerale olie en dit verstopt je huid, het legt er als het ware een laagje op. Niet iedereen heeft hier problemen mee en met mijn lijf vind ik het ook niet zo’n probleem, op mijn gezicht vermijd ik het wel.

P1190241

P1190242

P1190243

De bodybutter is wit van kleur en vrij dik, je hebt wel even wat tijd en moeite nodig om de bodybutter goed uit te smeren. Door de warmte van je huid lukt dit best prima, al vind ik het wel een vrij vettige substantie. Zelf ben ik meer gek op bodymilk en ik heb ook liever een bodybutter die meer uit natuurlijke boters, wassen en olie bestaat, maar ik snap ook dat dat voor €2,49 niet kan. Als je geen problemen hebt met minerale olie en als je stevig smeren ook niet erg vindt, én je houdt van Pink Grapefruit? Rennen naar Kruidvat.

P1190244

Als laatste de Bodylotion, deze kost €2,29. De bodylotion is verpakt in een langwerpige verpakking met een ronde draaidop.

P1190245

Info op de achterkant, zorgt voor een zachte en soepele huid met een lekkere grapefruitgeur.

P1190246

De samenstelling is in principe hetzelfde als de bodybutter; veel minerale olie.

P1190247

Via dit kleine gaatje komt de bodylotion uit de verpakking. De fles is vrij ‘zacht’, dus er in knijpen gaat goed. Een pompje was handiger geweest, maar echt erg is het niet, dit werkt prima, en als je fles bijna leeg is kan je hem op de kop zetten.

P1190248

P1190249

Wat meteen opvalt is dat de bodylotion een gel-achtige structuur heeft. Dit voelt fris en smeert enorm makkelijk uit. Ook voelt mijn huid prettig zacht aan na gebruik, gehydrateerd en soepel. Ik ben zelf net als bij de bodybutter niet heel verzot op de bestanddelen, maar als je daar geen problemen mee hebt is dit een prima bodylotion!

P1190251

Ik ben echt dól op de Pink Grapefruit & Lemon douchegel en die heb ik heerlijk in mijn douche staan, vooral ’s ochtends vind ik hem lekker oppeppend en ik word gewoon blij van die geur. Echt een budget topper!

De Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon producten zijn bij Kruidvat filialen te koop.

  • Body lotions €2,29
  • Body butters €2,49
  • Shower gels €1,99

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.