Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • KOH
  • nagellak
  • nagels
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Koninginnedag met Koh!

Nog maar eventjes en het is alweer Koninginnedag! Tijd om in oranje gehuld de stad in te gaan, of juist lekker thuis met vriendinnen een oranje drankje te drinken. En daar horen natuurlijk nagels bij die perfect bij je outfit passen! Daar heeft Koh wel een leuke oplossing voor!

Vier kleuren die perfect bij Koninginnedag passen! Van links naar rechts zie je Dutch!, Brilliant Red!, Crystal! en Rock Chick! En natuurlijk passen ze niet alleen bij Koninginnedag, maar ook bij het EK en de Olympische Spelen in Londen! Draag gewoon alleen oranje op al je nagels, of draag lekker alle kleuren. Op elke nagel één (en op je duim gewoon een extra oranje), of ga aan de slag met je creativiteit en maak Nederlandse vlaggetjes op je nagels.

Hieronder laat ik je de KOH! kleurtjes even zien!

Crystal! is een witte kleur met een metallic parelachtige glans. Dit zijn twee laagjes.

Dutch! is zo oranje als het maar oranje kan zijn! Ik ben gek op oranje, en niet alleen met Koninginnedag en het EK. Prachtige kleur! Op de foto draag ik twee lagen.

Rock Chick is creamy blauw, lekker fel, en dekt in twee laagjes.

Als laatste de felle rode kleur, Brilliant! Roder dan dit kan volgens mij niet… In twee laagjes dekt deze nagellak perfect.

Ik heb je al eens verteld over de nagellakken van Koh. Deze zitten in een prachtige verpakking met een lange dop, wat het aanbrengen makkelijk maakt. Verder zijn ze kwalitatief super: ze lakken heel erg fijn, het kwastje werkt prettig, ze dekken snel en de lak droogt ook snel. Verder zijn er gewoon ontelbaar veel prachtige kleuren en Koh heeft ook heel veel aparte kleuren die je bij de drogist niet kan vinden. Daar houd ik wel van!

Koh is trouwens bij de Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven te koop, bij de self-service stores in de Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en online op Kohcosmetics.com. Ze kosten €14,95 per stuk.

Ga jij je nagels een Nederlands tintje geven met Koninginnedag? En wat zijn je plannen?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.