Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • KOH
  • nagellak
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Koh Starry Night

Deze nagellak van KOH heb ik al een een hele poos, maar voor oud & nieuw viste ik hem weer uit mijn IKEA Helmer (daarin heb ik mijn nagellakjes opgeborgen!). Ik vind hem erg feestelijk met al zijn glitters, sparkles en flakies dat ik hem weer eens opdeed. Het is geen favoriet van me, doordat hij er gauw wat slordig uitziet doordat het een vrij ‘drukke’ lak is, en omdat het een crime is om hem er weer af te krijgen. Maar goed, het resultaat mag er zijn! Lees verder voor meer foto’s.

Met flits! Je kan nu goed de glittertjes zien. Het is een zwarte lak die in twee laagjes dekt, vol glittertjes en dat soort dingen. Zie je wat ik bedoel met het ‘slordig ogen’? Dat komt doordat er gewoon bobbeltjes en zo inzitten door de glitters.

KOH! kan je onder andere kopen bij de Douglas en Bijenkorf, een flesje kost €14,95. Niet goedkoop, maar wat ik leuk vind aan KOH is dat ze heel veel bijzondere kleuren hebben, met aparte glans of glitters. Zoals deze!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.