Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • first date
  • hold me tight
  • kiss me
  • KOH
Een MissLipgloss artikel

KOH Love Story Swatches

KOH Love Story swatchesDe nieuwe collectie van KOH, Love Story, ligt nu in de winkels! Deze collectie bevat zes romantische koele kleuren, allemaal zonder glitter. Hier was ik wel weer klaar voor na al die grauwe dagen die we hebben gehad. In deze blogpost laat ik je alle KOH Love Story swatches zien.

Koh Love story

KOH Love Story swatches

KOH nagellak kost €14,95 per stuk en zitten in langwerpige flesjes. Ik vind de verpakkingen van de KOH nagellakken altijd heel erg mooi en die lange dop ligt ook heel lekker in de hand. Het enige nadeel aan die lange dop is dat ze niet rechtop kunnen staan in de laatjes van een IKEA Helmer kastje, die ik zelf gebruik om mijn nagellak in op te bergen.

KOH Love Story swatches

Our Song, Kiss Me, First Date, Love Forever, Hold Me Tight, Lean On Me. Zo naast elkaar ziet het er al gezellig en zomers uit, toch? Genoeg gekletst, klaar voor de swatches?

Koh Love Story Swatches

KOH Love Story swatches

Our Song – Helderblauw

KOH Love Story swatches

Kiss Me – zacht roze

KOH Love Story swatches

First Date – mosgroen

KOH Love Story swatches

Love Forever – paars-rood

KOH Love Story swatches

Hold Me Tight – heel licht lila – dekt niet zo goed

KOH Love Story swatches

Lean On Me – fel oranje, in het echt is deze iets minder fel

Op alle swatches hierboven draagt Aranka twee laagjes. De substantie van de lak is vrij dik, maar dekt dus wel goed. De nagellak blijft vrij goed zitten, maar niet heel veel langer dan nagellakken van een goedkoper merk. Ik moet zeggen dat ik €14,95 wel een pittige prijs vindt voor niet héél bijzondere kleuren en geen spectaculaire kwaliteit.

Ik vind zelf Lean On Me en Our Song het mooist, maar elk lakje in deze collectie heeft wel iets. Ze zijn in ieder geval allemaal lekker vrolijk en zomers!

KOH Love Story ligt nu in de winkels, voor €14,95 per stuk bij o.a. de Bijenkorf en Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Urban Decay Oz palette in Glinda


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.