Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bright
  • KOH
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Koh Bright

Het voorjaar is in zicht, de zon schijnt wat meer, ik krijg zin in kleur! Weg met de donkerrode, grijze en zwarte nagellak en hallo felle kleurtjes! KOH komt precies op tijd met haar BRIGHT! collectie. Vanaf maart ligt deze kleurrijke kleine nagellakcollectie in de winkels. Ik heb ze getest en geswatcht, lees verder voor meer informatie!

De vijf kleuren bij elkaar. Koh heeft zich laten inspireren door ‘water & earth’ en dat is heel goed te zien! De drie groenblauwe kleuren doen denken aan de zee en de lucht, en de bruine en roze kleurtjes doen denken aan strand en aarde.
Green Envy!, Blue Lagoon!, Groovy Green!, Funky Purple!, Gracious Pink!

De lakjes komen in dezelfde verpakking als andere nagellakken, met een lange dop. Dit houdt erg fijn vast! Het enige nadeel is dat ze niet in mijn nagellakkastje passen en ik ze dus neer moet leggen… Daar moet ik dus eigenlijk iets anders voor verzinnen, een apart bakje voor mijn Koh nagellakken?

Laten we de kleuren eens gaan bekijken!

Green Envy is naar mijn mening meer blauw dan groen en is ook meteen mijn favoriete kleur uit de BRIGHT! collectie. De blauwe lak bevat subtiele zilveren shimmer die je goed kan zien. De kleur is lekker fris en zomers, en dekt in twee laagjes!

En dan komen we meteen bij mijn minst favoriete, de Blue Lagoon. Deze is vrij apart, met een gekke blauwe glans. Door die glans en glittertjes die erin zitten krijg je vrij snel strepen en hij heeft drie lagen nodig om volledig dekkend te zijn. Qua kleur is het ook gewoon niet mijn ding. Maar hij is wel opvallend en apart!

Dit is Groovy Green, weer een kleur die ik meer blauw vind dan groen. Dit is een bijna helemaal creany lakje, er zit alleen een heel subtiel glittertje in dat je niet ziet wanneer je hem draagt. Alleen op de flitsfoto zie je die terug. Deze lak dekt ook in twee lagen en ik vind de kleur erg mooi, al is het wel iets wat we al veel vaker gezien hebben.

Deze kleur lijkt op het eerste gezicht een dupe van Chanel Paradoxal, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Ik heb ze vergeleken en Paradoxal is donkerder, deze Funky Purple is een tikje meer helder en lichter. Ook zie je in deze lak de aparte paarse glitter wat beter. Maar Koh is ongetwijfeld geïnspireerd door Chanel. Erg gave lak, dit is ook echt een favoriet van mij! Dekt ook in twee laagjes.

Dan als laatste, een naturel kleurtje, Gracious Pink. Lichtroze, bijna zalm-achtig. Dekt niet compleet na twee laagjes maar geeft wel mooie kleur af, lichtroze met een subtiel roze/gouden glittertje. In drie lagen is deze compleet dekkend.

Qua kleurkeuze vind ik deze collectie erg leuk, zeker als je bedenkt dat het geinspireerd is door water en aarde! De kleurtjes zijn lekker fris, mooi, goed te combineren en de lakken zijn kwalitatief gewoon erg goed. De meeste kleuren dekken in twee lagen, wat ik normaal vindt, de flesjes zijn mooi en strak, de lak lakt erg fijn, blijft lang zitten (bij mij vier dagen zonder beschadigingen), glanst mooi (al gebruik ik altijd een topcoat). Jep, ik ben enthousiast over de Koh BRIGHT! Collectie!

Koh BRIGHT! is vanaf maart te koop bij o.a. de Bijenkorf.

Heb jij een kleurtje op het oog?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.