Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fod
Een MissLipgloss artikel

Koffietijd look

Morgen tussen 10 en 11 ben ik te zien bij Koffietijd, waar ik vorige week opnames voor had. Ik wil je graag mijn look van die dag laten zien, waar ik jullie in liet meebeslissen…

Ik twijfelde vooraf al of ik voor rustige ogen en felle lippen wilde gaan, of juist donkere ogen en rustige lippen. Ik begon maar gewoon met mijn ogen en maakte deze creatie. Ik gebruikte oogschaduws uit het Naked 2 palet en uit mijn Too Faced Natural Eye Palette. De mascara is van Rituals en het lijntje heb ik met zwarte oogschaduw gezet (iets nat gemaakt met MAC Fix+).

De look links was het eindresultaat. Op twitter vroeg ik jullie mening. Roze lippen er bij doen? Ja of nee? De meerderheid stemde voor ‘ja!’ en dat maakte het kiezen voor mij wat makkelijker. en dus ging (natuurlijk) MAC Show Orchid op mijn lippen. Het lijkt op bovenstaande foto’s alsof mijn foundation ook een andere kleur is, dat is niet zo. De lichtval op de foto is gewoon net wat anders. En die rechtse werd dus de look voor op televisie!


Tadaaaa! Het bruine kleurtje komt door zelfbruiner (L’Oréal en Sisley) en verder draag ik L’Oréal lumi Magique foundation, Estée Lauder DayWear Concealer en Sisley blush. Wat houd ik toch van MAC Show Orchid!

In het restaurant van Caspar (de kok van Koffietijd) voor de opnames! De combinatie van vrij donkere ogen met felle lippen vind ik hartstikke leuk uitgepakt, het staat helemaal niet ’too much’ naar mijn mening. De opnames waren overigens superleuk, maar daar komt morgen een verslag van… Hold your horses!

Enne, morgen tussen 10 en 11 ben ik samen met wat andere bloggers te zien in Koffietijd op RTL4. Ik kan het zelf niet live kijken omdat ik een seminar geef op de e-commerce dagen, maar wanneer ik thuis ben ga ik het meteen terugkijken. Ik ben zó benieuwd hoe het is geworden! Ik zal ook de video morgen op mijn site zetten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.