Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kodak Zi8 – vlogjes j/n?

Sinds gisteren heb ik een Kodak Zi8, een compacte HD-camera. Ideaal voor onderweg! Daar heb ik hem ook voor gekocht, om ‘op locatie’ video’s te maken, net als mijn B Academy video die jullie laatst al konden zien. Nu volg ik zelf een aantal YouTubers die regelmatig vlogs maken. Maar zij wonen dan in een grote geweldige stad als New York en zijn supergrappig. Ik woon in een wat kleinere (maar ook geweldige) stad, ben niet zo supergrappig maar misschien wel leuk om te volgen. Nu ik zo’n kleine cam heb kan ik makkelijker vlogs maken. Oh, vlogs zijn trouwens video blogs, dus filmpjes van mijn ‘personal life’. En dan niet dat ik thuis voor de camera zit te praten, maar dat ik echt de camera meeneem in mijn tas en filmpjes maak van wat ik doe. Niet elke dag, maar sporadisch.

Mijn vraag aan jullie:

Willen jullie vlogjes van mijn leven zien op MissLipgloss.nl?

Structuurjunkie Masterclass in Groningen, zou jij gaan?

View Results

Laden ... Laden ...


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.