Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • persoonlijk doelen
Een MissLipgloss artikel

Klaar voor 2012?!

Het is bijna zover: 2011 zit er op en we gaan een nieuw jaar in. Ik kan niet geloven hoe snel afgelopen jaar is gegaan en wil jullie op deze manier even meenemen het afgelopen jaar in, en natuurlijk vooruit kijken!

 

Zo. Dat zijn wat cijfers op een rij! 2011 was echt een geweldig jaar voor MissLipgloss.nl, en daar ben ik natuurlijk hartstikke gelukkig om. Maar vergeet niet dat jij dit voor mij mogelijk maakt, omdat jij elke keer weer komt kijken op de site. Zonder jullie, mijn geweldige, lieve, scherpe, mooie bezoekers, was MissLipgloss never nooit zo’n succes geweest en had ik dit ook nooit full time kunnen doen. I love you!

 

Even terugblikken op mijn jaar…

Ik wil graag met jou even mijn 2011 doornemen. Ik heb zo veel mogelijk gefilterd en alleen de gebeurtenissen er in gezet die voor mij heel leuk, bijzonder, belangrijk of gaaf waren.

In februari ging ik met Mascha naar Parijs.

Ik verfde mijn haar rood in maart.

Ook startte ik in maart mijn samenwerking met De Nieuwe Zaak, om een Miss Lipgloss Shop te realiseren.

In april ging ik samen met Nikkie naar New York, onder andere om de IMATS te bezoeken.

Ik had een memorabele koninginnenacht met lieve vriend(inn)en.

Ik was te gast in mei bij En Dan Nog Even Dit bij RTV Oost.

Ik was jarig in mei, ik werd 21!

In mei hielp ik achter de schermen bij Recensiekoning voor hun nieuwe site. Daar leerde ik Ruben en Martine kennen, waar ik heel dankbaar voor ben, want zij zijn nu heel lieve fijne vrienden van me.

In juni bezocht ik Parijs voor de tweede keer, met Peugeot!

Ik organiseerde de eerste Miss Lipgloss Meeting in augustus!

De tweede Miss Lipgloss Meeting vond plaats in september.

In 2011 werd ik verliefd op Amsterdam en woonde ik er zelfs een paar maanden vanaf september. Ook ging ik weer terug naar Zwolle, de stad die ik juist weer meer waardeerde doordat ik er zo weinig was 🙂

In september organiseerde ik samen met Mascha het ECCO event voor onze bezoekers.

Eind september ging ik met wat andere lieve bloggers en journalisten op persreis naar Londen met Rimmel!

In oktober liet ik mijn eerste tattoo zetten.

Ook vond Mascha’s Beautygloss Party plaats.

In november ging ik met mama een weekje naar Lanzarote. Vakantie 🙂

Met Debbie ging ik naar de première van Nova Zembla.

En ik werd tweede in de categorie ‘Zakelijk’ bij de Viva 400.

Een droom kwam uit: ik mag mezelf beautyredacteur voor CosmoGIRL! noemen.

 In december ging de eerste MLGshop order de deur uit 🙂 De shop eindelijk open… 🙂

Niet echt raar dat mijn jaar zo snel is gegaan, ik heb ook zoveel gedaan! Naast deze ‘grote’ gebeurtenissen heb ik natuurlijk nog veel meer leuke dingen beleefd, zoals leuke persfeestjes en events, fijne momenten met dierbaren en ik heb veel lieve mensen leren kennen. 2011 was echt een geweldig jaar waar ik met veel blijdschap op terug kijk. Ik heb veel dingen gedaan die ik al tijden wilde doen, heel veel geleerd (ook door heel veel dingen fout te doen!), en ik doe elke dag wat ik het allerliefste doe. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.  Ik ben ontzettend klaar voor 2012, want ik had nooit durven dromen dat ik zoveel gave dingen mocht doen dit jaar. Maar het allergaafste is nog steeds dat ik hier mag bloggen op MissLipgloss.nl en dat er elke dag zoveel meiden langskomen dat ik dit nog steeds full time doe. Dit is mijn eerste volle jaar fulltime MissLipgloss en het is geweldig 🙂 Bedankt.

Bij deze wens ik je een ontzettend fijne, gezellige, warme en veilige jaarwisseling. Kijk eens terug op 2011. Wat is er goed gegaan? Wat ging er minder? Wat heb je geleerd? En dan vooruit. Wat wil je gaan doen in 2012? Heb je doelen? Wensen? Dromen? Kan je die (voor een deel) realiseren in 2012?


Check deze superleuke video van Zooey Deschanel en Joseph Gordon-Levitt! Zo cute!

Al het goeds voor iedereen die dit leest. Ik wens je een jaar vol geluk, liefde, warmte, succes, blijdschap, plezier, ontspanning, inspanning en veel wijze lessen. Je verdient het! Geniet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.