Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eye pencils
  • eyeliner
  • kiko
  • oogpotlood
Een MissLipgloss artikel

Kiko review: eyeliners


Vandaag is het tijd voor mijn review over de eyeliners die ik bij Kiko heb gekocht. Ik heb drie liners gekocht, waarvan twee potloodjes en één een vloeibare. Het gaat om een Vibrant Eye Pencil in de kleur Chocolate, Glamourous Eye Pencil in de kleur Turquoise en een Colour Definition Waterproof Eyeliner in Emerald.

Pencil eye pencil for around the eye with applicator. Highly technological formula, with extraordinary pearliness and excellent control. Creamy and smooth texture, easy to apply. Blended lines with covering and luminous effect.
Contains anti-ageing vitamin E and jojoba oil.
No-transfer. Waterproof formula.
Available in 7 different colours.

Dit Vibrant Eye Pencil kocht ik in een donkerbruine kleur. Deze heeft als je goed kijkt ook gouden glittertjes. Onderaan het artikel staat een swatch! Het potlood is lekker zacht en romig en er komt enorm veel kleur vanaf. Hij is ook goed te smudgen en blenden, wat ik altijd erg mooi vind in plaats van een harde lijn. Aan de achterkant zit ook een smudger wat ik altijd wel handig vind. Er zit ook verzorgende vitamine E en jojoba olie in, pluspuntje! De prijs weet ik niet meer precies, maar al deze liners waren rond de €5.

Bright colour pencil for the outside rim of the eye. Semi-soft texture, with high concentration of pigments and luminous effect. Easy to blend.
Holds for over 6 hours. Waterproof formula.
Available in 16 different colours.

Deze Glamorous Eye Pencil nam ik in de kleur Turquoise, een fel blauw kleurtje met glittertes. Deze is iets minder zacht en romig dan de Vibrant Eye Pencil, het is iets harder maar er komt net zoveel mooie kleur vanaf en is net zo fijn waterproof.

Liquid eyeliner, extra waterproof and resistant formula.
The creamy texture makes it extreme ly easy to apply.
Available in 7 shades.

Als laatste deze Colour Definition Waterproof Eyeliner in de kleur Emerald. Ik was meteen verliefd op deze kleur, zo fel en met een prachtige glans en shimmer. De substantie hiervan is heel bijzonder en heb ik nog nooit eerder gezien bij vloeibare eyeliners. Het is niet zo nattig als normaal, maar juist een beetje romig. Het kwastje is lang en van haartjes. De een vind dit een fijne applicator, de ander heeft er liever zo eentje als van een viltstift. Ik vind het allebei prima, oefening baart kunst!

En dan eindelijk de swatches, het belangrijkste! Zoals je kan zien kan mijn camera de kleur en felheid van de liquid eyeliner niet eens aan, tof he? Op de foto hieronder (zonder flits) kan je de kleur beter zien. De Glamorous Eye Pencil is prachtig qua kleur, mooi blauw met glans en glittertjes. De Vibrant Eye Pencil is prachtig donkerbruin met bronzen glittertjes en ook een glans. De Liquid liner is echt insane! Superfel qua kleur en de glans is super.

Qua houdbaarheid zijn ze alle drie erg goed, maar de vloeibare eyeliner is echt geweldig. Ik ging er mee douchen (dus er kwam zeep en shampoo op) en nog bleef ‘ie perfect zitten. Amazing! De potloodjes gingen er wel af, maar dat vind ik niet zo gek. Op de ogen houden ze het wel prima een hele dag (en nacht) uit.

Ik ben enorm onder de indruk van deze potloodjes, ik zou van alle drie de soorten wel alle kleuren willen hebben! Ze kosten allemaal rond de €4 en er is keus uit veel kleurtjes. Je kan hier kijken voor Kiko filialen, het meest in de buurt is in Duitsland.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.