Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kies jouw beautyblogger bij Holland Beauty Awards

De beauty awardshows vliegen ons om de oren, en dit keer zijn er ook vijf beautybloggers genomineerd bij de Holland Beauty Awards! Dit is een jaarlijkse verkiezing voor de beste beautyproducten, gekozen door hoofdredacteuren van magazines én de lezeressen. Dit jaar is er ook een categorie ‘Beautybloggers’ waarin ik samen met vier andere mega leuke NL beautybloggers genomineerd ben. Je kan hier stemmen!

Samen met Nikkie, Mascha, Vera en Debbie ben ik genomineerd en dat vind ik superleuk. Ik vraag je dus niet expliciet om op mij te stemmen, maar stem vooral op de beautyblogger die jij het leukst vindt. Op 22 april zal de winnares onthuld worden tijdens de Holland Beauty Awards… Spannend hoor! Ga naar deze pagina om te stemmen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.