Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerstlook: warm, goud met zwart, smokey

Ik hoop deze week nog meer kerstlooks op te kunnen nemen maar zoals ik in het filmpje zei kan ik niks beloven, al doe ik mijn best 🙂 Sorry voor de lack aan video’s de laatste tijd, meer filmpjes maken wordt zeker een goed voornemen voor 2011. Ik hoop dat jullie deze leuk vinden, enjoy! Ik heb in dit filmpje mijn haar trouwens stijl gemaakt met mijn CHI tang. Er zit verder geen product in, het glanst zo door de tang. Helaas kon ik er geen kerstmuziek onder zetten, dus zet vooral even dit liedje tegelijk aan wanneer je mijn filmpje gaat kijken voor het ultieme kerstgevoel!

Dit is mijn all time favorite kerstnummer, haha!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.