5 december 2015 door Cynthia Schultz 35 reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerstlook met Etos Eigen Merk producten

AdvertisementAdvertorial

 In deze video gebruik ik make-up van Etos Eigen Merk voor een feestdagenlook! Ik geef in de tutorial een eerste indruk van de producten. Check de website van Etos voor meer info! Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

35 reacties
 1. Michelle Kaiser

  Ik heb zelf het geluk dat ik de allernieuwste producten ook mocht testen, als (blog) insder voor Live Life Gorgeous van Martine en Willemijn. En ik heb de gezichtsprimer, het trio van blush, highlighter en bronzer, een losse highlighter, een oogschaduwbasis, een oogschaduw palette, een mascara, en lipstick en setting spray. En ik heb dan de grote poederkwast er ook nog erbij en ik was zo ontzettend blij verrast over de pigmentatie en hoe goed de producten zijn. Ik ben inderdaad ook echt heel erg blij ermee, zeker ook de prijs is super goed.

 2. Loes

  Ik vind t echt zo top dat jij een van de weinige bloggers bent die eerlijk aangeeft wanneer iets gesponsord is. De rest is net zo gesponsord maar doet net alsof dat niet zo is. Daardoor waardeer ik jou en je mening nog meer. Complimenten.

 3. Rosa

  Hee cynthia, mooie look heb je gemaakt! Ik ben superbenieuwd wat je van de kwasten en de fixingspray vindt:)

 4. Tina

  Die lippenstift staat je erg goed! Ben verder wel benieuwd naar je mening over de oogschaduw primer

 5. Hanan

  Ik ben erg benieuwd naar
  De primer
  De oogschaduw basis
  Concealer!!!!
  De kwasten!

 6. Renate

  Zo jammer dat een aantal jaar geleden bij ons de Etos is weggegaan.
  In plaats daarvan zit er nu een DIO Drogist. Loopt bijna niet, zo zonde.
  Moet nu veel verder van huis op zoek naar een Etos.

  Maar gaan we gewoon doen! Mooie producten en een mooie look heb je gemaakt!

 7. aboutsbstyle

  leuke video, maar voor mijn eigen kerstlook zal het iets meer moeten glitteren. liefs soraya

 8. Anna

  Ik ben heel benieuwd naar de primer, foundation en bufferkwast. 🙂

 9. Sanne

  Hi Cynthia, wat een frisse feestlook en wat presenteer/demonstreer je dat duidelijk! Thanks! Ik ga eens kijken naar die concealer, want de mijne is bijna op. Weet je toevallig of je met een camouflage stick onder je ogen hetzelfde effect creeert als met een concealer? Zit daar een duidelijk verschil/effect in? Groetjes, Sanne

 10. Maaike

  Ik ben super benieuwd naar de ingrediënten van de all over face producten en wat jouw mening daarover is. Ik heb de BB en de fixing spray, maar mijn huid voelt totaal niet prettig als ik het gebruik. Ik kan nergens de ingrediënten vinden en Etos wil het me ook niet vertellen. Zo jammer, want ik vind het een leuk merk geworden.

  • Tina

   Hmn, dat is vreemd. Ik ben er nl. zeker van dat producenten hun ingrediënten kenbaar moeten maken aan klanten. Zeker dat je ze bijv. niet aan de kassa kan opvragen ofzo? Alleszins wel een minpuntje van Etos..

  • marie

   Als je de sticker met de ean code eraf haalt dan staan de ingrediënten aan de binnenkant van de sticker

 11. Caitlyn

  Heel nieuwsgierig naar de oogschaduwprimer en de foundation, als ik zo meekeek in het nieuwe schap zag het ernaar uit dat er ook hele lichte tinten waren dus misschien dat ik eindelijk eens een foundation kan kopen die licht genoeg is bij een budgetmerk.
  xx

 12. W.

  Mooie producten hoor! Ik ben heel nieuwsgierig naar de concealer, review please!

 13. evelien

  Mooie look!! ?

 14. Henny

  Mooie look. Waar heb je dat apple spiegeltje vandaan? Tenminste ik neem aan dat het een spiegeltje is. Vind um zo geinig.

  • Miss Lipgloss

   Ja, grappig is die he. Heb hem jaren geleden op eBay besteld!

 15. Elsbet | La Vie Pure

  Oh, mooie look dit! ik vind het fijn dat hij ook niet té overdreven is! Hij is eigenlijk ook best draagbaar voor overdag!

 16. Jamey

  Prachtige look! En zeker met die prijsjes!

 17. Louise van Gend

  Ik krijg gelijk zin om toch weer eens een poging te doen om mezelf volledig op te maken i.p.v. wat ik altijd doe (beetje bb cream en een eyeliner). Het ziet er zo makkelijk uit hihi.

 18. Iryna

  Het zou ook helemaal super zijn als je op het einde van de dag nog een klein stukje filmt hoe de producten zijn blijven zitten :), misschien zijn ze mooi de eerste 10 minuten tijdens het aanbrengen maar loopt het daarna helemaal mis. Bedoel dit niet als kritiek! Vind je filmpjes echt top en de first impressions van Tati (andere youtuber) vind ik echt de beste omdat ze ook toont hoe het product in de loop van de dag eruitzien op haar gezicht, dus misschien is dat ook een leuk idee voor jou 🙂

 19. luna

  Welke nagellak heb je op? ik ben verliefd denk ik!

 20. cora

  Vraagje. De mac studio fix spray kan je gebruiken om oogschaduw nat aan te brengen. Zou dat ook kunnen met deze van etos? Als ik oogschaduw namelijk met gewoon water nat aanbreng (met vochtige kwast dus) dan verliest het vrij snel pigment als het opdroogt. Enig idee of de fixing spray van etos goed zou werken?

  • Kiki

   Hoi Cora, mag ik proberen deze vraag voor je te beantwoorden? Fix+ is een setting spray die een beetje anders is dan de meeste andere setting sprays. Het is eigenlijk gewoon een verzorgende toner, in een spray fles! Veel andere fixing sprays hebben bijvoorbeeld “haarlak-achtige” deeltjes die een laagje over je make up aanbrengen. Fix+ heeft dit niet. Je zou dus kunnen proberen om gewoon een toner met glycerine en andere verzorgende extracten op je kwast aan te brengen als goedkopere “dupe” van fix+ om je oogschaduw intenser te maken. Zelf heb ik ook goede ervaringen met de Kiko mixing solution. Dit is een watertje dat precies bedoeld is om je oogschaduw(pigmenten) intenser aan te brengen. Het lijkt qua formule ook best wel op Fix+, maar dan een stuk goedkoper!

  • cora

   Bedankt voor je reactie! Daar zit dus wel degelijk verschil in! Ik zal eens op zoek naar die van kiko 🙂

 21. Denise

  Wat een leuk filmpje heb je er van gemaakt! Ik vind vooral je ooglook erg mooi. Het lijken me sowieso goede producten in vergelijking met de prijs!

 22. Tamara

  Wat een leuke tutorial! Hele mooie look heb je gemaakt :).
  Toevallig heb ik vanmiddag een aantal producten gekocht die jij net ook hebt laten zien (de all in one mascara, de fixing spray en de transparante poeder). Fijn om nu te horen dat ze jou goed zijn bevallen ;).
  Ik denk dat ik van de week nog even terugga voor de eyeshadow primer!

 23. Christa

  Leuk filmpje, krijg er zin in om sommige producten uit te proberen. Wat ik graag in een review zou willen zien is de oogschaduwprimer, de concealer en de fixingspray.

  • Kim

   Oogschaduwprimer en de fixingspray werken super. Geen lelijke lijntjes meer op mijn ogen. Wel goed laten drogen voor je oogschaduw opbengt! Fixingspray niet te dichtbij gebruiken. Echt top producten. De concealer heb ik nog niet gebruikt.

  • Christa

   Dat is goed om te horen…dankjewel Kim!!

  • Kaatje

   Hai Kim,
   je schrijft dat je de primer eerst goed moet laten drogen voordat je oogschaduw aanbrengt, is dat omdat ie anders te weinig oogschaduw pakt? ik kan niet goed blenden met deze oogschaduwprimer, hoe ervaar jij dat?

   Hai Cynthia,
   ik ben inderdaad ook nieuwsgierig naar een review van de oogschaduwprimer, concealer en fixingspray. Zoals je hierboven kunt lezen heb ik dus moeite met blenden wanneer ik etos oogschaduwprimer gebruik, is dat jouw ervaring ook? Heb je tips?

   groeten,

 24. eva

  Prachtige look heb je gemaakt. En echt een mooie kleur lipstick! Staat je goed!
  Liefs,
  Eva

 25. Daphne

  hele leuke look, niet echt een kerstlook maar dat zij je zelf ook al. Ben benieuwd naar de matte lipsticks, ga echt even kijken.