Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerstlook 2 van 2012

Ja, deze had je nog tegoed van me! Mijn tweede kerstlook die ik op eerste Kerstdag droeg. Iets heel anders dan mijn eerste (zwart met goud). Bezoekster Shirley zei laatst in de comments ‘volgens mij zal groen jou ook heel mooi staan!’ en dat bracht me op het idee voor mijn kerstlook. Groen werd het!

Dit is de ooglook. Smokey groen met lekker veel glans.

Ik gebruikte dit prachtige oogschaduwpaletje weer eens, het Kat von D Memento Mori palette. Dit is een palet dat ik er altijd bij pak als ik met groen aan de slag ga, hier kan je een geweldige groene smokey eye maken.

De kleuren heten True, Solitude, Meditation, Agatha Pink, Sugar Shull, Peggy, Hard Luck, Tijuana

Op deze manier heb ik de kleuren aangebracht. Als basis gebruikte ik Eyeshadow Fix van Zoeva (goed spul!) en daaroverheen bracht ik de oogschaduw aan.

Gebruikt voor de ogen

 • Zoeva Eyeshadow Fix
 • Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil in Perversion
 • Kat von D Memento Mori Palette
 • Diorshow Maximizer
 • Givenchy Noir Couture Mascara
 • Make Up For Ever Aqua Brow in mijn wenkbrauwen

Hier draag ik mijn badjas nog en heb ik mijn haar naar achter. Als ik me uitgebreid ga opmaken doe ik dat altijd relaxed in mijn badjas. Op gewone dagen kleed ik me eerst aan.

De rest van mijn make-up heb ik gewoon rustig gehouden. Hier kan je Sugar Shull goed zien, die highlighter is zó mooi!

Met kleren aan en mijn haar geföhnd.

Gebruikt op mijn gezicht

 • Givenchy Mister Smooth Primer
 • MeMeMe Flawless Liquid Foundation
 • Maybelline FIT ME Concealer
 • MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder Pressed
 • NARS Albatross Highlighter
 • Sleek Rose Gold Blush
 • Urban Decay All Nighter Setting Spray

Op mijn lippen

 • Dior Addict Lip Glow
 • MAC Lipstick Creme d’Nude

Ik kan zelf niet kiezen welke look ik nu eigenlijk mooier vind, ze hebben allebei wel iets. Het zijn allebei looks waar ik lekker voor ben gaan zitten en waar ik even de tijd voor nam. Heerlijk vind ik dat!

Ik heb een heerlijke kerst gehad met mijn familie. Eerste Kerstdag heb ik gevierd bij mijn ouders thuis, tweede kerstdag lekker thuis in de perfecte kerst outfit (een joggingbroek) en met series, films, boeken en lekker eten. Vandaag weer aan ’t werk! Heb jij een fijne Kerst gehad, en wat heb je gedaan? Welke look droeg je?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.