Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerstcadeautje: Viva la Juicy!

Ik kreeg van de kerstman iets wat al heel lang op mijn wishlist stond… Viva la Juicy parfum! Stiekem was ik zelf de Kerstman, ik kocht voor iedereen thuis een cadeautje, en dus ook iets voor mezelf. In New York vorig jaar kocht ik bij Sephora een miniflesje van Viva la Juicy en ik was verkocht. Normaal houd ik meer van zware en mysterieuze geuren, maar ik ben helemaal dol op deze frisse bloemige geur! Ten eerste vind ik de verpakking echt fabulous. Het doosje is al prachtig met dat knalroze en de gouden letters, zo girly! Het flesje is nog mooier, deze staat sinds ik hem heb op mijn bureau, zo prachtig vind ik hem. Het is een mooi zwaar glazen flesje met een roze strik en gouden embleem. Chic en meisjesachtig, just the way I love it! En dan de geur…

De topnoten van het parfum bestaan uit frisse mandarijn en wilde bessen. Het hart bevat kamperfoelie, jasmijn en gardenia. De basis ruikt naar amber, karamel, vanille, sandelhout en praline.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.