Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kerstactie goodiebag mini-reviews

Na de aankondiging van onze kerstactie beloofden we dat we kort alle producten even zouden reviewen. Dat ga ik in dit artikel doen! In totaal zaten er  tien producten in het tasje, vooral basisproducten van niet heel dure merken, zoals Garnier, Dove, Andrélon en Sanex. Dat ze goedkoop zijn, neemt niet weg dat ze fijn zijn!

De inhoud van het tasje.

Eerst de Une Sfumato Eyes oogschaduws. In elk tasje zat er een, ik heb alle vier de kleuren om te swatchen.

Het is geen flabbergasting product, maar het zijn mooie kleuren, mooi mat, die je fijn in een look kan verwerken. Of voor een subtiel resultaat, één kleur op het ooglid.

Twee wenkbrauwnpotloodjes, ook van Une. Deze vind ik heel fijn in gebruik, ze zetten strakke, scherpe lijnen. Wel vind ik de donkere kleur erg rood, dat staat veel mensen niet (ze hebben een andere haarkleur).

In het Dove toilettasje zat de Go Fresh douchegel en deodorant. De geur van deze twee producten is echt geweldig, ik ben gek op die douchegel. De deo is ook fijn!

Twee producten waar ik een review over geschreven heb! Garnier Essentials en Dove Intense Repair. Laatstgenoemde is zo ontzettend fijn!

Twee shampoos, van Garnier Fructis en Andrélon. Dit zijn prima basic shampoos voor als je geen last hebt van een droge hoofdhuid of roos. Hetzelfde verhaal met Sanex, dat is een fijne, frisse douchegel, perfect als je op zoek bent naar een heel basic product. In deze drie producten zit wel SLS.

En als laatste de The Body Shop zeep, dat is zo’n fijn product! Heerlijke zeep die vooral ontzettend lekker ruikt 🙂

Er zat ook nog een Odorex mannendeodorant in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.