Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beneficial water
  • kenzo
  • kenzoki
  • parfum
Een MissLipgloss artikel

KenzoKi beneficial waters


KenzoKi heeft al een tijdje de Beneficial Waters in haar collectie, maar heeft ze helemaal vernieuwd! Nieuwe verpakking, nieuwe geuren, nieuwe namen, nieuwe flesjes en meer geparfumeerd. Dat klinkt als een verbetering! Ik kende de Beneficial Waters helemaal niet, het zijn huidverzorgingswaters met een lekker geurtje. Huidverzorgingswater? Jep! Water dat de huid verzorgt, inderdaad.


Ik heb de Sensual Rice MMM Beneficial Water getest, deze parfumeert, is vochtingbrengend en maakt de huid zacht. Het is gemaakt van plantwater van rijstplanten, deze hebben voedende eigenschappen, zijn rijk aan spoorelementen, etherische olien en mineralen. Spoorelementen zijn trouwens metalen die in hele kleine hoeveelheden in planten of dieren en mensen voorkomen, zoals zink, koper, cobalt en nikkel. In de Beneficial Water die ik heb zit ook rijstextract dat vele voedende eigenschappen heeft. Ik ben zelf dol op rijst (sushi!) maar blijkbaar is het ook nog eens heel goed voor je huid.


De Beneficial Water ruikt heel lekker en ziet er uit als een parfum. De geur is licht en fris, maar wel aanwezig genoeg om hem als parfum te gebruiken. Eigenlijk is het de bedoeling dat je het als een soort bodysplash gebruikt, dus over je hele lichaam, zodat het verzorgend werkt. De verzorgende werking merk ik niet echt, maar dat komt doordat het echt een watertje is, net als een parfum. Een lotion werkt meteen verzorgend, dat merk je en voel je aan je huid. Dat heb ik bij dit product niet zo.


Ik gebruik de Beneficial Water dus gewoon als parfum en hij bevalt op die manier erg goed! Ik houd sowieso van de geuren van Kenzo, en deze geur is ook erg lekker. Top voor overdag, blijft lekker lang hangen en is lekker fris.


De Beneficial Waters van KenzoKi zijn verkrijgbaar bij Ici Paris in flesjes van 90 ml voor €44,5o.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.